Diyarbakır'da, Galatasaray Hatıra Ormanı Kuruldu - Son Dakika
Spor

Diyarbakır'da, Galatasaray Hatıra Ormanı Kuruldu

Diyarbakır\'da, Galatasaray Hatıra Ormanı Kuruldu

Diyarbakır’da, Galatasaray Spor Kulübü Hatıra Ormanı kuruldu.

12.03.2014 13:19

Diyarbakır'da, Galatasaray Spor Kulübü Hatıra Ormanı kuruldu.

Dicle Üniversitesi Kampüsü Enstitüler önünde düzenlenen etkinliğe, Diyarbakır Üniversitesi Genel Sekreteri Sabri Eyigün, Galatasaray Diyarbakır Futbol Okulu Başkanı ve Diyarbakır Aslan spor Kulüp Başkanı Abdulkadir Duran, Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Gülşen Duran ve çok sayıda davetli katıldı. Fidan dikimi öncesi İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Başkan Abdulkadir Duran, Galatasaray ismini Diyarbakır'da hatıra ormanı ile yaşatmak istediklerini söyledi.

Valilik, DÜ ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne desteklerinden dolayı teşekkür eden Duran, Diyarbakır ile ilgili sosyal projelerinin devam edeceğini söyledi. Duran, "Ayrıca futbolcu çocuklar ve ailelerine eğitim seminerleri düzenlenecek. Sporun sağlığa faydaları, çevre temizliği, uyuşturucu, içki kumarın zararları olsun bu tür konularda eğitim semineri düzenleyeceğiz. Nisan ayında başkanımız Diyarbakır'a gelecek. Diyarbakır'a hem spor tesisi olarak hem sanayi tesisi olarak yatırımlar yapacak. Herşey Diyarbakır'ın gençleri için. Amacımız burada insanlığa faydalı olmaktır" dedi.

Diyarbakır Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan Demircan ise, "Başkanımızın spor okulunda öğrenci yetiştirmesini takdirle takip ediyorduk. Kısa sürede kurulmasına rağmen ilimiz ile ilgili projelerde çok güzel sosyal faaliyetleri var. Bugün ağaç dikme etkinliğinde birlikteyiz, spor okulumuz Diyarbakır'a sosyal faaliyetlerle kısa sürede çok güzel işler yapıyor. Bunun gelecek için işareti çok iyi. Çocuklarımızı yetiştiriyorlar, büyütüyorlar. Bugünde ağaç diktik ve ağaçlarımızı yetiştireceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından katılımcıların isimleri ile 300 ağaç toprakla buluşturuldu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakır'da, Galatasaray Hatıra Ormanı Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement