Diyarbakır'da Galatasaray Spor Okulu Kuruldu - Son Dakika
Spor

Diyarbakır'da Galatasaray Spor Okulu Kuruldu

Diyarbakır\'da Galatasaray Spor Okulu Kuruldu

Diyarbakır’da 6 ile 15 yaş arası çocukların eğitim alacağı Galatasaray Spor Okulu kuruldu.

12.01.2014 14:39

Diyarbakır'da 6 ile 15 yaş arası çocukların eğitim alacağı Galatasaray Spor Okulu kuruldu.

Diyarbakır'da çocukların futbol alanında eğitim almaları amacıyla Galatasaray Spor Okulu açıldı. Galatasaray Kulübü'nün bünyesinde kurulan okulun başkanı Nilfer Duran, okula yoğun bir ilginin olduğunu söyledi. Profesyonel teknik direktör yönetiminde futbol eğitimi alan çocukların, eğitim sonrasında İstanbul'a gönderilerek, Galatasaray'ın altyapı takımında oynamaları için seçileceğini belirten Duran, "Şuana kadar 70 öğrenci kayıt yaptırdı. Diyarbakırlı gençlerimizi eğitmek amacıyla bu okulu kurduk. Gençlerimizin futbol alanında başarı sağlamaları için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Öğrencilerimiz, deneyimli teknik direktör bünyesinde eğitimlerini almaktalar. Eğitimlerimizi hafta sonu veriyoruz. Galatasaray Spor Okulları'nda her yıl yapılan seçmeler kapsamında, bu yıl Diyarbakırlı gençlerimizi de altyapı takımlarına kazandırmayı amaçlıyoruz" dedi.

ABDULKADİR DURAN: "ÜNAL AYSAL'IN, DİYARBAKIR'A SÜREKLİ DESTEKLERİ OLUYOR"

Okul yöneticisi Abdulkadir Duran ise, okulun resmi açılışının Galatasaray Kulübü yöneticilerinin katılımıyla önümüzdeki hafta sonu yapılacağını ifade ederek, "Galatasaray Kulüp Başkanı Ünal Aysal'ın, Diyarbakır'a büyük bir ilgisi var. Aysal'ın, Diyarbakır'a sürekli destekleri oluyor. Önümüzdeki hafta sonu Galatasaray Yöneticisi Lütfi Arıboğan ve bazı yöneticilerin katılımıyla okulumuzun açılışını yapacağız. Aynı zamanda kulüp yöneticilerinin Diyarbakır'a çeşitli yatırımları olacaktır" diye konuştu.

MAHMUT FEHMİ ÇAĞLAR: "DİYARBAKIR'DA BİR İLKİ BAŞARDIK"

Diyarbakır Galatasaray Spor Okulu'nda görev yapan teknik direktör Mahmut Fehmi Çağlar, Diyarbakır'da bir ilki başardıklarını vurgulayarak, "Bu okulu gençlere hediye etmek istiyoruz. Önümüzdeki Haziran ayında Galatasaray'ın altyapı takımı için alınacak futbolcuların seçimlerine katılacağız. Bazı futbolcuları da altyapıya kazandıracağız" ifadelerini kullandı.

Okulda futbol alanında eğitim gören öğrenciler ise, hayallerinin bir gün Galatasaray'da oynamak olduğunu söylediler. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakır'da Galatasaray Spor Okulu Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement