Diyarbakır'ın 3 Profesyonel Takımı Küme Düştü - Son Dakika
Spor

Diyarbakır'ın 3 Profesyonel Takımı Küme Düştü

Diyarbakır\'ın 3 Profesyonel Takımı Küme Düştü

2011-2012 futbol sezonunda en kötü günlerini yaşıyor.

21.05.2012 17:17

Diyarbakır, sporda

2011-2012 futbol sezonunda en kötü günlerini yaşıyor. Başta Diyarbakırspor olmak üzere, Kayapınar Belediyespor ile Erganispor'da bir alt lige düştüler.

Spor Toto 3. Lig 2. grubundaki Diyarbakır temsilcilerinden Erganispor, Spor Toto 3. Lig 3. grubundaki Kayapınar Belediyespor, gruplarında başarı gösteremeyince profesyonel ligden amatör lige düştüler. Spor Toto 2. Lig Beyaz grup takımlarından Diyarbakırspor ise Spor Toto 3. Lig'e düştü.

Kayapınar Belediyespor futbol şube sorumlusu Adil Demir, akıllarında olmayan şeyin başlarına geldiğini belirterek, "Sezon başında şampıyonluğa oynuyorduk, ister sahamızda olsun ister deplasmanda kaybettiğimiz hesapta olmayan puanlar ile şansızlık bizi küme düşürdü" dedi.

Erganispor basın sözcüsü Ekrem Senvar ise, "Takımımız yanlış transferler ile teknik heyetler nedeniyle küme düştü. Tedbirlerimizi iş işten geçmeden alabilseydik bu durum başımıza gelmezdi" şeklinde konuştu.

Diyarbakırspor basın sözcüsü Kenan Aksu da, "Diyarbakırspor'u transfer yapaması ve ilgisizlik küme düşürmüştür " diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakır'ın 3 Profesyonel Takımı Küme Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement