Ecclestone: "Toto Wolff Formula 1'in Ölmesine Yardımcı Oluyor" - Son Dakika
Spor

Ecclestone: "Toto Wolff Formula 1'in Ölmesine Yardımcı Oluyor"

Ecclestone: "Toto Wolff Formula 1\'in Ölmesine Yardımcı Oluyor"

Bernie Ecclestone, FIA’nın eski başkanı gibi Formula 1’in çöküşüne sebep olarak Mercedes’in takım patronu Toto Wolff’ü gösterdi.

09.04.2015 07:33

Sport Bild’e konuşan Ecclestone “Bazı insanlar hata yaptı diye Formula 1’in kendisini yok etmesini izlemeyeceğim. Taraftarlar ses istiyor, takımlar ise düşük harcama.” dedi.

Formula 1’de ciddi kural değişikliği için takımların hemfikir olması gerekiyor ancak görünen o ki bu pek mümkün olmayacak.

Toto Wolff “Bizim için mevcut teknoloji yatırım yapmamız konusunda önemli. Pazarlama stratejimiz Formula 1’deki hibrit teknolojisine bağlı. Ferrari’nin yakaladığını görebilirsiniz. Tabi ki biz hala kıyas noktasıyız ancak diğerleri de geliyorlar. Seyirciler heyecanlarını kaybettiler ancak her yerde değiliz. Mesela İngiltere’de. Muhtemelen Almanya’da Formula 1 biraz sallandı.” dedi.

Ecclestone “Genelde hatayı telafi edersiniz.  Ancak biz bunu denemiyoruz bile. Oturup Formula 1’in kaybolmasını bekliyoruz. Toto mezar taşında ‘Formula 1’in ölmesine yardımcı oldum’ yazılmasını istiyor. Bunu tek başına yapmadı ancak yardımcı oldu. Bu konuda FIA’yı ikna etmeye çalışacağım. Ve belli insanlar şikayet ederlerse kazanacağımızı garanti edebilirim. Formula 1’deki 50 yıllık çalışmanın ardından onun saf bencillikle yok olmasına izin vermeyeceğim.” dedi.

Benzer haberler için TRF1.net

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ecclestone: 'Toto Wolff Formula 1'in Ölmesine Yardımcı Oluyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement