Efe İnanç'ın Mutlu Günü - Son Dakika
Spor

Efe İnanç'ın Mutlu Günü

Efe İnanç\'ın Mutlu Günü

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başarılı oyuncusu Efe İnanç, Tuğba Gürol ile dünya evine girdi.

29.12.2012 20:52

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başarılı oyuncusu Efe İnanç, Tuğba Gürol ile dünya evine girdi.

Kadıköy Evlendirme Dairesin'deki nikah töreninde Efe İnanç ve Tuğba Gürol çiftinin aileleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, teknik heyet ve çok sayıda davetli katıldı. Nikah töreninde Efe İnanç ve Tuğba Gürol çiftinin şahitliklerini Arif Erdem ve Rızvan Şahin yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ikinci kaptanı Ekrem Ekşioğlu, takım arkadaşına mutluluklar dilediğini vurgulayarak, "Eminim ki Efe'nin en önemli sözleşmesi olacak bu nikah. Bu evlilikte Efe'nin futboluna da olumlu olarak yansıyacaktır" dedi.

İlk yarının son haftasında yakaladıkları çıkışı devam ettireceklerini belirten Ekrem Ekşioğlu, "Bülent Hoca'nın gelmesiyle takımda bariz değişiklikler oldu. Kimliğimizi tekrar kazandık. Özlenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u izlettireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Kaptanlarının bu mutlu gününde yanında olmalarından dolayı mutlu olduklarını vurgulayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un defans oyuncusu Can Arat, "Kaptanımıza evlilik hayatında mutluluklar diliyoruz. İnşallah bu evlilik futbol kariyerinde de daha iyi yerlere gelmesine sebep olur" ifadelerini kullandı.

Transfer döneminin en çok konuşulan oyuncularından olan Gökhan Süzen'de, evliliğin çok güzel bir olay olduğunu kaydederek, "Efe ağabeyimi tebrik ediyorum. Bende yeni evliyim. Gerçekten çok güzel bir olay. Keşke daha önce evlenseydim. Efe ağabeyimin de evliliği biraz geç oldu ama olsun" şeklinde konuştu.

Transferi hakkında soruları cevaplamayan Gökhan Süzen, "Ligin ilk yarısını çok iyi bitirdik. Bülent Hoca takımımıza çok uygun bir antrenör. Takım ruhumuz tekrardan geldi. Oyuncu yapımız gayet iyi. İkinci yarı daha zorlu geçecek. Zorluk derecesi yüksek maçlar oynayacağız" açıklamalarında bulundu.

Efe İnanç, nikah sonrasında takım arkadaşlarıyla basın mensuplarına poz verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement