Emre Toraman'a 4 Bin TL Ceza - Son Dakika
Spor

Emre Toraman'a 4 Bin TL Ceza

Emre Toraman\'a 4 Bin TL Ceza

Turgutluspor Yönetimi, Çankırıspor maçında oyundan çıkarılmasına tepki gösterip formasını yedek kulübesine fırlatan kaptan Emre Toraman'a 4 bin TL para cezası verdi.

29.10.2013 16:48

Turgutluspor Yönetimi, Çankırıspor maçında oyundan çıkarılmasına tepki gösterip formasını yedek kulübesine fırlatan kaptan Emre Toraman'a 4 bin TL para cezası verdi.

Turgutluspor ile Çankırıspor arasında oynanan lig karşılaşmasının 69. dakikasında teknik direktör Burhanettin Basatemur tarafından oyundan çıkarılan Turgutluspor kaptanı Emre Toraman formasını çıkarıp yedek kulübesine fırlatmış ve karşılaşma sonrası Basatemur tarafından eleştirilerek gerekenin yapılacağı açıklaması gelmişti.

Turgutluspor tesislerinde bugün yapılan basın toplantısında Başkan Burçin Ayarcı, Burhanettin Basatemur bir araya gelerek konuya ilişkin açıklamalarda bulundular. Ayrıca yönetim kurulu kararıyla Emre Toraman'a 4 Bin TL para cezası verildi. Öte yandan yönetim kurulu Hatayspor karşılaşmasında çift sarı kart görerek oyundan atılan Barış Kol'a bin TL para cezası kesti.

Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı, "Yaşanan talihsiz bir olay var ve bu olay Emre Toraman'ın kalitesine, kariyerine yakışmadı. Biz Emre'yi kaptan olarak transfer ettik. Çankırı maçında oyundan çıkarken Emre hırsına yenik düşerek istenmeyen bir olay yaşadı. Emre de bunun farkına vardı, hocasından ve yönetim kurulundan özür diledi. Kaptanımız Emre Toraman'a cezai yönetmelik gereği bir daha yaşanmamak üzere 4 bin TL para cezası verdik. Ayrıca Hatayspor'da gereksiz yere oyundan atılan Barış Kol'a bin TL para cezası verdik. Hocamız görevinin başında kaptanımız bu takımın kaptanı, biz yönetim olarak her iki isminde arkasındayız. Takımında kimin oynayıp kimin oynayacağına hocamız karar verir" dedi.

Konuyla ilgili basın toplantısında konuşan Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur da, "Olayı biz kendi aramızda oturup aile içerisinde çözdük. Önemli olan sıkıntının çözülmesiydi, bundan sonraki süreçte umut ediyorum ki böyle bir hadise yaşanmaz ve iyi bir şekilde sezonu tamamlarız" ifadelerini kullandı.

Kırmızı siyahlıların tecrübeli kaptanı Emre Toraman ise talihsiz bir olay yaşandığını ancak hocasından ve camiasında özür dileyerek hatasını kabul ettiğini dile getirdi. Toraman, "15-20 senedir ben kazanma hırsıyla mücadele eden bir oyuncuyum. Nasıl gol attığınızda formanızı çıkarıyorsanız benim yaptığım da o anlık bir şeydi. Ben kimseye tepki olarak değil oyundan çıkmama üzüldüğüm için formamı fırlattım. Benim bir sıkıntım olsa hocamla veya başkanımla konuşurum bu tepkiyi forma atarak göstermem. Benim derdim takımın başarısı ben o an sahada yer almayı istedim ve oyundan hiçbir futbolcu istemez. Ben oyuna devam etmek istedim ancak hocam böyle uygun gördü ve sorunu konuşarak çözdük" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Emre Toraman'a 4 Bin TL Ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement