Ercüment Sunter Galatasaray Maçını Değerlendirdi - Son Dakika
Spor

Ercüment Sunter Galatasaray Maçını Değerlendirdi

Ercüment Sunter Galatasaray Maçını Değerlendirdi

Aykon TED Ankara Kolejliler'de, başantrenör Ercüment Sunter, Galatasaray yenilgisini değerlendirdi.

28.04.2014 21:32

Beko Basketbol Ligi takımlarından Aykon TED Ankara Kolejliler'de, başantrenör Ercüment Sunter, Galatasaray Liv Hospital maçını değerlendirerek, "Son haftalardaki en iyi oyunumuzu oynadık, ancak aynı zamanda geniş rotasyonlu bir takıma karşı oynadık" dedi.

Ercüment Sunter, 83-78 yenildikleri maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, sezonun sonuna geldiklerini belirterek, "Son haftalardaki en iyi oyunumuzu oynadık, ancak aynı zamanda geniş rotasyonlu bir takıma karşı oynadık. Biz ise bu rotasyonu sağlayacak kadroya sahip değiliz. Bu sezon son periyoda önde girdiğimiz 3 maç var. Bunların üçünü de verdik. Kaybettiğimiz maçların çoğunu, bu rotasyonu sağlayamadığımız için verdik" diye konuştu.

Sezonun yorgunluğunun takıma yansıdığını dile getiren Sunter, oyuncularının erken faul problemine girdiğini ifade ederek, bunun dengelerini bozduğunu kaydetti. Sunter, Galatasaray Liv Hospital'i kutlayarak sözlerini tamamladı.

Oyunculardan Muhammed Mustafa Baygül ise Avrupa Ligi takımlarından birisiyle oynadıklarını ve zor bir maç olduğunu belirterek, "Uzun süre önde götürdüğümüz maçta avantajı koruyamadık. Son dakikalar başa baş geçti. Son dakikaları iyi değerlendiren taraf onlar oldu. Rakibimizi kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ercüment Sunter Galatasaray Maçını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement