Ergün Penbe: Kazanma Vakti Geldi - Son Dakika
Spor

Ergün Penbe: Kazanma Vakti Geldi

Ergün Penbe: Kazanma Vakti Geldi

Giresunspor, Çankırıspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

16.02.2013 13:55  Güncelleme: 14:06

Spor Toto 2'nci Kırmızı Grup'ta alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Giresunspor, sahasında oynayacağı Çankırıspor maçının hazırlıklarını tamamlarken, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

İç sahadaki son galibiyetini 5'inci haftada Tepecikspor'a karşı alan yeşil beyazlılar yarın Çankırıspor'u yenerek galibiyet hasretine son vermeyi planlıyor. Hafta başından bu yana maça hazırlanan Giresunspor'un Teknik Direktör Ergün Penbe de oyuncularından daha fazla sorumluluk almalarını ve 90 dakika boyunca 3 puan için savaşmalarını istedi.

Futbolcularına ligde bulundukları konum itibarıyla Çankırıspor maçını mutlak suretle kazanmak zorunda olduklarını anlatan Penbe, "Son haftalarda tempomuz bir hayli yükseldi. İyi de oynuyorsunuz. Ancak artık maç kazanmak zorundayız. Bu nedenle hepinize büyük sorumluluklar düşüyor. 90 dakika boyunca 3 puan için savaşın. Bunu elde ettiğimiz de göreceksiniz ki her şey çok daha güzel olacak" dedi.

Son 9 karşılaşmada 3 puanı bir arada göremeyen Giresunspor'da başkan yardımcısı Nahid Yamak da, "Bu kez sevinen biz olacağız" dedi. Yamak, kendilerine gelebilmeleri için bir galibiyete ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Son 9 karşılaşmada galip gelemedik. Haftalardır, 3 puan bekliyoruz. İnanıyorum ki bu hafta Giresunspor, Çankırıspor karşısında sevinecek. Buna mecburuz. Başka bir sonucu aklımızın ucundan dahi geçirmiyoruz. Giresunlular'dan bu sıkıntılı günlerimizde takımlarının yanında olmalarını bekliyoruz."

Yarın Giresun Atatürk Stadında oynanacak olan Giresunspor- Çankırıspor maçı saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Kayseri Bölgesi hakemlerinden Abdulkadir Bitigen yönetecek.

BERKAN VE GÖKHAN CEZALI

Kart cezalıları Berkan ve Gökhan haricinde eksik oyuncusu bulunmayan Giresunspor'un sahaya şu kadroyla çıkması bekleniyor:

Recep - Veysel, Süleyman, Sefa, Hüsamettin - Aydın, Ramazan, Sedat, Atilla - Fatih Şen, Ergün

FOTOĞRAF - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ergün Penbe: Kazanma Vakti Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement