Erhan Albayrak: "Şampiyonluğu En Az Fenerbahçe Kadar Trabzonspor Da Hak Etti" - Son Dakika
Spor

Erhan Albayrak: "Şampiyonluğu En Az Fenerbahçe Kadar Trabzonspor Da Hak Etti"

Erhan Albayrak: "Şampiyonluğu En Az Fenerbahçe Kadar Trabzonspor Da Hak Etti"

2001-2004 döneminde Fenerbahçe forması giyen ve şampiyonluk yaşayan Erhan Albayrak, Fenerbahçe'nin şampiyon olmasına çok sevindiğini söyledi

23.05.2011 11:32

2001-2004 döneminde Fenerbahçe forması giyen ve şampiyonluk yaşayan Erhan Albayrak, Fenerbahçe'nin şampiyon olmasına çok sevindiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin 18. şampiyonluğuyla ilgili açıklamalarda bulunan milli futbolcu Albayrak şunları söyledi:

"Çok sevindim. Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulübüdür. Fenerbahçe'de o şampiyonluğu ben de yaşadım. Çok güzel bir duygu. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. İnşallah Avrupa'da da bizleri iyi bir şekilde temsil ederler. "

"TRABZONSPOR DA HAK ETTİ"

Trabzonspor'un da en az Fenerbahçe kadar şampiyonluğu hak ettiğini dile getiren Erhan Albayrak, "Fenerbahçe ile Trabzonspor'un şampiyonluk mücadelesi müthişti. Çok heyecanlı bir lig yaşandı. Bence şampiyonluğu en az Fenerbahçe kadar Trabzonspor da hak etti" diye konuştu.

"HAFTAYA BİZ DE ŞAMPİYON OLABİLİRİZ"

Almanya'nın KFC Ueldingen 05 takımında forma giyen Erhan Albayrak haftaya şampiyonluk maçları olduğunu bildirdi. Ligde şampiyonluk için sadece önlerinde bir engel kaldığına dikkat çeken Albayrak, "Haftaya eğer deplasmanda oynayacağımız maçı kazanırsak biz de şampiyon olma mutluluğunu yaşayacağız" dedi.

"TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYORUM"

Futbolu bıraktıktan sonra antrenör olarak çalışmayı düşündüğünü, ileride Türkiye'ye dönmeyi planladığını vurgulayan Erhan Albayrak, sözlerini şöyle tamamladı: "İlk olarak Almanya'da antrenörlük yapmayı düşünüyorum. Daha sonra 12 yıl futbol oynadığım Türkiye'ye dönmek istiyorum. "

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Erhan Albayrak: 'Şampiyonluğu En Az Fenerbahçe Kadar Trabzonspor Da Hak Etti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement