Elektrik İşçileri, Kışa Voleybolla Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Elektrik İşçileri, Kışa Voleybolla Hazırlanıyor

Elektrik İşçileri, Kışa Voleybolla Hazırlanıyor

Erzurum'daki Aras Eğitim Merkezi'nde işçiler ile elektrik teknikerlerine, 12 metre yükseklikteki direklerde voleybol maçıyla 'denge' eğitimi veriliyor.

07.11.2015 10:26  Güncelleme: 13:20

Erzurum'daki Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.'de çalışan işçiler ile elektrik teknikerlerine, 12 metre yükseklikteki direklerde voleybol maçıyla 'denge' eğitimi verilirken, kardan kapanan yerlere ulaşmak için de at binmeyi öğreniyorlar.

HEM VOLEYBOL HEM ATA BİNME

Erzurum'daki Aras Eğitim Merkezi'nde işçiler ile elektrik teknikerlerine, 12 metre yükseklikteki direklerde voleybol maçıyla 'denge' eğitimi veriliyor. Teknikerlere, kışın kardan yolları kapanan yerlere ulaşmak için ayrıca at binme öğretiliyor.

DİREKLER ÜZERİNDE CAMBAZLIK YAPIYORLAR

Direkler üzerinde adeta cambazlık yapan işçiler bir jokey gibi de at biniyor. Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Babur, personele özgüven kazandırmak ve yükseklik korkusunu yenmek amacıyla bu eğitimi verdiklerini belirtti.

SÜVARİ EKİPLER DEVREYE GİRECEK

7 il ve 55 ilçede toplam 600 elektrik teknikeri ve işçinin eğitim aldığını ifade eden Babur, "Kışın kardan yolları aşamadığımız yerlere atlı süvari ekiplerimiz gidecek." dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Elektrik İşçileri, Kışa Voleybolla Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hakkari'nin Şemdinli'den bir vatandaş : Siz önce elektrik kesintisine çare yapın siz voleybolu boş verin. 2 0 Yanıtla

Advertisement