Eskişehir Basket, Fatih Fen Lisesi'nde Panele Katıldı - Son Dakika
Spor

Eskişehir Basket, Fatih Fen Lisesi'nde Panele Katıldı

Eskişehir Basket, Fatih Fen Lisesi\'nde Panele Katıldı

Eskişehir Basket, Fatih Fen Lisesi’nde düzenlenen panele katılırken, takım kaptanlarından Eskişehirli oyuncu Ahmet Şeref Birgen, Leemire Goldwire, Cem Bozok ve takım antrenörlerinden Semih Uslu, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

04.11.2015 17:20

Eskişehir Basket, Fatih Fen Lisesi'nde düzenlenen panele katılırken, takım kaptanlarından Eskişehirli oyuncu Ahmet Şeref Birgen, Leemire Goldwire, Cem Bozok ve takım antrenörlerinden Semih Uslu, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket, Fatih Fen Lisesi'nde gerçekleştirilen ve öğrencilerin yoğun bir katılım gösterdiği panele katıldı. Panelde öğrenciler, Eskişehir Basket oyuncularına ve yardımcı koçuna birçok soru yöneltirken, eğlenceli anlar yaşandı. Fatih Fen Lisesi öğrencileri panele katılan sporculara, kulüp yetkililerine ve basın mensuplarına kupa ve şapka hediye ederken, Eskişehir Basket yetkilileri de Fatih Fen Lisesi Müdürü Ahmet Varol'a imzalı bir Eskişehir Basket forması hediye etti.

Panelde, takım sporcularından Leemire Goldwire Amerika'yı, yani evini çok özlediğini fakat burada olmaktan, basketbol oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Oyunculardan Cem Bozok, kendisinin de Fen Lisesi mezunu olduğunu ve ciddi bir eğitim hayatlarının olduğunu aktardı.

"ESKİŞEHİR SOKAKLARINDA BASKETBOLA HEVES ETTİM"

Panele katılan sporculardan Şeref Birgen, sorulan bir soru üzerine kendisinin de Eskişehirli olduğunu belirterek, bu kentin sokaklarında basketbola başladığını ve heves ederek oyununu sürdürdüğünü vurguladı.

Eskişehir Basket yardımcı antrenörlerinden Semih Uslu ise A Takım bünyesinde görev yapıyor olmasına rağmen, Eskişehir'deki basketbol altyapı oluşumlarını takip ettiğini ve Eskişehir Basket'in de bu yönde çalışmaları olduğundan bahsetti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehir Basket, Fatih Fen Lisesi'nde Panele Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement