F.bahçe Galibiyetle Veda Etti! - Son Dakika
Spor

F.bahçe Galibiyetle Veda Etti!

F.bahçe Galibiyetle Veda Etti!

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu son hafta maçında Fenerbahçe evinde, Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti.

27.01.2011 22:01

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu son hafta maçında Fenerbahçe evinde, Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da sarı-lacivertlilerin 2-0'lık üstünlüğü ile sona eren mücadelede Fenerbahçe'nin golleri 10 (penaltı) ve 21. dakikada Semih Şentürk'ten gelirken, Gençlerbirliği'nin tek golü 61. dakikada Serkan Çalık'tan geldi. Fenerbahçe'de Caner Erkin 56. dakikada kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. Fenerbahçe bu galibiyetle gruptaki son maçında puanlarla tanışıp, Türkiye Kupası'na 3 puanla veda ederken, 7 puanda kalan Gençlebirliği bu mağlubiyete rağmen adını çeyrek finale yazdırdı. SEMİH GECENİN YILDIZI...

Fenerbahçe'nin nöbetçi golcüsü Semih Şentürk attığı gollerle geceye damga vuran isim oldu. 10. dakikada penaltıdan topu ağlara gönderen Semih, 21. dakikada ise muhteşem bir gole imza attı. Sarı-lacivertli takımın kaleyi cepheden gören bir noktadan kazandığı frikikte topun başına geçen golcü oyuncu, müthiş bir şut çıkardı, kaleci Serdar'ın müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu. 2-1. SERKAN BOŞ GEÇMEDİ..

Çeyrek finale çıkma sevinci yaşayan Gençlerbirliği'nin tek golü ise 61. dakikada golcüsü Serkan'dan geldi. Fenerbahçe'nin 10 kişi kalması savunmasında açıklar vermesine sebep oldu. Savunmanın arkasına çok iyi sarkan Serkan, kaleci Mert ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda ayağının içiyle güzel bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi. 2-1.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

7. dakikadaki Gençlerbirliği atağında, Serkan'ın ceza alanı içinde yerden vuruşunda kaleci Mert yatarak topu kontrol etti.

10. dakikada Bekir'in sağdan ceza alanına ortaladığı top Gençlerbirliği savunmasında Murat'ın eline çarparken hakem Deniz Çoban penaltı kararı verdi.

Aynı dakikada penaltı vuruşunu kullanan Semih, meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve Fenerbahçe karşılaşmada 1-0 öne geçti.

15. dakikada soldan Özer'in kullandığı korner atışında ceza alanı içinde Bekir'in kafa vuruşunda, topu kale çizgisi üzerinden Cem çıkararak gol tehlikesini önledi.

20. dakikada Fenerbahçe'nin ceza alanı önünde kazandığı serbest atışta Semih sert bir vuruşla topu kalecinin de üzerinden filelere gönderirken sarı-lacivertliler maçta 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

29. dakikada ceza alanı dışından Cem'in kullandığı serbest vuruşta yan direkten oyun alalına geri dönen topu altı pas içinde tamamlamak isteyen Serkan dışarı atarak takımı adına önemli bir pozisyonu değerlendiremedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Ayrıntılar Az Sonra...

İLK 11'LER..

FENERBAHÇE

Mert

Bekir

Bilica

İlhan

Caner Erkin

Baroni

Özer Hurmacı

Gökay

Dia

Stoch

Semih Şentürk

GENÇLERBİRLİĞİ

Serdar

Mahmut

Aykut

Mehmet

Murat

Cem Can

Oktay

Harbuzi

Hurşut

Serkan

Ermin Zec

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor F.bahçe Galibiyetle Veda Etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement