F.bahçe'nin En Büyük Kozu! - Son Dakika
Spor

F.bahçe'nin En Büyük Kozu!

F.bahçe\'nin En Büyük Kozu!

Fenerbahçe'nin UEFA'da karşı karşıya geleceği Marsilya maçı öncesinde Moussa Sow'un sakatlığının geçmesi sevinç yarattı.

18.09.2012 11:35  Güncelleme: 13:56

SPORX - Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi ilk maçında karşı karşıya geleceği Marsilya maçı öncesinde Moussa Sow'un sakatlığının geçmesi sevinç yarattı. Milli Takım'da geçirdiği sakatlıkta sağ üst arka adalesinde kısmi yırtık ve kanama oluşan Senegalli oyuncu tedavi sürecinin ardından takımla birlikte çalışmalara başlarken, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yaptığı görüşmede hazır olduğunu ve görev beklediğini belirtti. MARSİLYA SOW'U İYİ TANIR Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon ortasında Lille'den transfer ettiği Senegalli forvet, Marsilya'ya karşı oynadığı maçlarda neredeyse boşu yok. Fransız devine rakip olarak 3 karşılaşmada süre alan Sow, Marsilya filelerine 3 gol bıraktı. İlk olarak Mart 2011'de Lille formasıyla Marsilya karşısında görev yapan Sow, 84 dakika süre almasına rağmen gol atamamıştı. Fransa Kupası'nda Marsilya'nın Lille'i 5-4 gibi mucize bir skorla mağlup ettiği akşamda da Moussa Sow 72. dakikada Mandanda'ya bir gol atmıştı. Fenerbahçe'nin forvetinin Marsilya karşısına son çıktığı 90 dakikada Sow, Steve Mandanda'ya 2 gol birden atarak takımının galibiyetine büyük katkı vermişti.

%%EMBEDVIDEO_5543%% MARSİLYA'NIN ŞİFRESİNİ VERDİ UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Marsilya ile 20 Eylül Perşembe günü kendi sahalarında oynayacakları maçın çok zor geçeceğini de belirten Senegalli yıldız, "Kendi liglerinde arka arkaya 5 maç kazandılar, Fransa'da şampiyon olacakları da beklenmiyordu. Bu yıl kollektif oynayan bir oyuncu grupları var ve geçen sezondan en büyük farkları da bu. Futbolcuları oyun içinde birbirleriyle çok iyi anlaşıyorlar. Kolay maç olmayacak ancak Takımımız defansif ve hücum anlamında iyi durumda. Çok iyi oyuncularımız var. Bu maçta iyi şeyler yapabileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor F.bahçe'nin En Büyük Kozu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement