Fatih Solak, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Yaz Okulları Açılışına Katıldı - Son Dakika
Spor

Fatih Solak, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Yaz Okulları Açılışına Katıldı

Fatih Solak, Kayseri Büyükşehir Belediyesi\'nin Yaz Okulları Açılışına Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yaz okulları spor açılışına katılan Fatih Solak, "Ben ileriki yaşamımda basketbolu kendi seyircim önünde Kayseri'de bırakmak istiyorum" dedi.

13.06.2012 15:18

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yaz okulları spor açılışına katılan Fatih Solak, "Ben ileriki yaşamımda basketbolu kendi seyircim önünde Kayseri'de bırakmak istiyorum" dedi.

Fatih Solak Kayseri'de olduğu için çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Buradan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Özhaseki'ye seslenmek istiyorum. Ben ileriki yaşamımda basketbolu kendi seyircim önünde Kayseri'de bırakmak istiyorum. Başkanımızdan bir erkek basketbol takımı rica ediyoruz. Artık zamanı geldi. Böylesine müthiş bir atmosferin olduğu yerde bir erkek basketbol takımının olması gerekir. Bence Kayseri buna çok layık. Kız takımımız var çok başarılılar onları tebrik ediyorum ama erkek takımı olmazsa bu iş olmaz" ifadelerini kullandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. Genel Koordinatörü Ali Üstünel ise, 2004 yılında 4 branşta başlayan yaz spor etkinlikerinin 2012 yılında 22 branşı bulduğunu belirterek, "Bu yıl ki hedefimiz en az 20 bin öğrencimize 22 farklı branşta 7 ayrı istasyonda yaz spor okulları hizmeti verebilmek" diye konuştu.

Açıklamaların ardından milli basketbolcu Fatih Solak öğrencilerle basketbol maçı yaparak imza dağıttı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fatih Solak, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Yaz Okulları Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement