Robin van Persie'nin Fenerbahçe Kariyeri Sona Eriyor - Son Dakika
Spor

Robin van Persie'nin Fenerbahçe Kariyeri Sona Eriyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yeni sezonda Robin van Persie'yi ilk forvet olarak düşünmüyor. Yedek kalmayı kabul etmeyen Hollandalının takımdan ayrılması gündemde.

31.05.2016 03:46  Güncelleme: 08:24

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın geçen sezon Hollandalı yıldızın transferini mecburiyetten onayladığı, ancak yeni dönemde Van Persie'yi kesinlikle birinci forvet olarak düşünmediği öğrenildi.

LİSTEDE 4. SIRADAYDI

Sezon başı Gignac ve Luiz Adriano hocanın transfer listesinde ilk iki sırayı alan isimlerdi. Pereira'nın üçüncü alternatifi bile farklıydı. Bu isimlerin transferi olmayınca Portekizli hoca, mecburen listede 4. sırada bulunan Hollandalı golcünün transferine onay verdi. Ancak yeni sezonda Pereira'nın kesin olarak bu futbolcuyu ilk forvet olarak düşünmediği, yedek kalmayı kabul etmeyen Van Persie'nin de takımdan ayrılmasının gündeme geldiği öğrenildi.

YA AVRUPA YA AMERİKA

Hollandalı futbolcunun ciddi talipleri olsa da transferin önünde önemli bir engel bulunuyor. Van Persie kariyerine Avrupa ya da Amerika'da devam etmeyi planlıyor. Bu sebeple Çin ya da Arap kulüplerinden gelen ya da gelecek tekliflere çok fazla sıcak bakmıyor.

6 MİLYON EURO ZOR

Avrupa'ya dönmesi durumunda da şu an aldığı 6 milyon euro ile sarı-lacivertli takımın isteyeceği ciddi bonservis bedelini ödeyecek kulüp bulunmuyor.

Her ne kadar teknik patron Vitor Pereira, yeni sezon planını Robin Van Persie üzerine kurmasa da yıldız futbolcunun kontratı sebebiyle ayrılması biraz sıkıntılı olacak gibi görünüyor.

Robin van Persie\'nin Fenerbahçe Kariyeri Sona Eriyor
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Robin van Persie'nin Fenerbahçe Kariyeri Sona Eriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Fa: Bence kalsın Türkiye kupasında bayburta karşı oynar 4 1 Yanıtla
  • kongre ne zaman: Bu peleleylayla azize gitmedi mi daha? 3 0 Yanıtla
  • Gocmen Balina: Hadi yolun acik olsun ..!.. Taa en bastan hic getirilmemeliydi ..!.. Fener , Turkiye ye kendi alt yapindan bir tane efsane futbolcu yetistir bee ..!.. Bari bir tane ..!.. Ama nerde ..?.. Yemin ederim , feneri bu yuzden birakacagim ..!., bir tane adam yetistirin yahu ..! 2 1 Yanıtla
  • Ahmet: Fiatını düşürsünler senede 6 milyon dan kurtulalım bari. Pörsümüş kendini takımdan görmeyenlerin sonu bu. Önce karekteri araştırılmalı topcunun. 1 1 Yanıtla
  • ahsen mert: gitmez kalır bence. 0 0 Yanıtla

Advertisement