Fenerbahçe Kulübü'nün Kongresi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Kulübü'nün Kongresi

Fenerbahçe Kulübü\'nün Kongresi

Başkan adayı olamayan Belgü: "Televizyondan seyrettim, net bir şekilde oylama lehimize sonuçlandı" "Başkan çekiniyor, karşısına rakip çıkmasını istemiyor"

02.11.2013 15:35

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında, geçici ihraç cezasının kaldırılması yönünde talebi kabul edilmediği için, başkan adaylığı geçerli olamayan eski yönetici Hulusi Belgü, yapılan oylamanın lehlerine sonuçlanmasına rağmen kabul edilmediğini savundu.

Geçici ihraç cezası olduğu için kongre salonunda yer alamayan Belgü, Ülker Sports Arena'nın girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada,  "Artık adaylığımız mümkün değil. Mümkün olduğu zaman yine aday olacağız. Biz artık bu yola baş koyduk. En azından bize destek veren, kuvvet veren arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Televizyondan seyrettim, net bir şekilde oylama lehimize sonuçlandı" diye konuştu.

Kongrede daha sonra yapılan oylamalarda Aziz Yıldırım'ın hareketlerini takip ettiğini kaydeden Belgü, "Sayın başkan çekiniyor. Karşısına rakip çıkmasını istemiyor. Ama ben rakibim ve her zaman da bu oyunun içinde olacağım. Bu seçimlerde olamayabiliriz ama bir sonraki seçimlerde net bir şekilde, en çekindiği aday olarak beni görmesi lazım. Bundan sonra da böyle olacak" ifadelerini kullandı.

Salonda gerginlik

Hulusi Belgü'nün geçici ihraç cezasının kaldırılması yönündeki talebin kabul edilmemesinin ardından, Belgü'ye destek verenler salondan ayrılırken tartışmalar yaşandı.

Aziz Yıldırım'ın, Belgü'ye destek verenler salondan ayrılırken kendilerine doğru yönelen hareketler nedeniyle sinirlendiği görüldü.

Bir ara salon girişine kadar gelen Yıldırım, burada, Belgü'nün aday olabilmesi durumunda açıkladığı yönetim kurulu aday listesinde yer alan Rahmi Eyüboğlu ile konuştu. İkili arasındaki konuşma sırasında, çevrelerinde tartışmalar yaşandığı görüldü. Yıldırım, Eyüboğlu'nu salona getirerek, daha önce kendi döneminde de beraber çalıştığı eski yönetici ile bir süre daha konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Kulübü'nün Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement