Fernando Alonso'nun Kazası Hakkında İddialar Sürüyor - Son Dakika
Spor

Fernando Alonso'nun Kazası Hakkında İddialar Sürüyor

Fernando Alonso\'nun Kazası Hakkında İddialar Sürüyor

Barcelona testlerinde kaza geçiren Fernando Alonso’nun kazasının resmi sebebi rüzgar olsa da gayri resmi sebebinin elektrik çarpması olduğu görüşü hala devam ediyor.

04.03.2015 11:08

Barcelona testlerinde ilk hafta kaza geçiren ve kazanın ardından kısa bir süre önce bilinci kapalı olup beyin sarsıntısı geçiren Alonso, doktorların daha fazla iyileşme zamanı olması ve ikinci bir sarsıntı riskinin olmaması için tavsiye üzerine sezonun ilk yarışına katılmayacak.

Yaşanan tuhaf olaylar ve söylentiler bir türlü bitmek bilmiyor. Formula 1 yayıncısı Sky Italia kanalı, Alonso’nun yakın çevresine kazadan önce bir şok yaşadığını söylediğini iddia etti. Yayında Alonso’nun direkt olarak elektrik çarpmasından bahsetmediğini ancak bir çok geçirdiğini söylediği iddia edildi.

La Repubblica’ya konuşan Fabrizio Barbazza “Fernando ciddi sonuçları olan 600 wattlık bir şok yedi. Odaklanmakta zorlanıyor ve damarlarında geçici tıkanma var.” dedi.

Rene Arnoux “Alonso’nun doktorlarının tavsiyesi beni şaşırtmadı çünkü Fernando’da kazadan önce fiziksel bir sorun olduğuna emin oldum. Ben de Formula 1 aracı sürdüm ve ne dediğimi biliyorum. Darbe yanaldı ve bu olanlar Alonso’ya olanları açıklamıyor. Alonso’nun direksiyondayken bir şeylerde hata olduğunu hissettiğine inanıyorum. Rüzgar olması sadece bir bahane.” dedi.

Barcelona Quiron Dexeus Hastanesi’nden Dr Roberto Belvis “Beyin sarsıntısının semptomları yoksa ikinci kaza riskini engellemek mantıklı değil. İyileşildiğinde baş ağrısı yoksa, konsantrasyon sorunları yoksa ve hasta doğru düzgün konuşuyorsa o zaman ikinci darbe tehlikesi olmaz. Açıklanmayan bir bilinç kaybı varsa bu Alonso’nun 3-4 hafta sürmemesi gerektiğini gösterir. Ve dinlenmeye devam etmelidir.”

Benzer haberler için TRF1.net

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fernando Alonso'nun Kazası Hakkında İddialar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement