FIFA U20 Dünya Kupası Bursa'ya Getirildi - Son Dakika
Spor

FIFA U20 Dünya Kupası Bursa'ya Getirildi

FIFA U20 Dünya Kupası Bursa\'ya Getirildi

Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası Türkiye 2013 kapsamında düzenlenen "Kupa Turu" gerçekleştirildi.

25.05.2013 16:41

Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası Türkiye 2013 kapsamında düzenlenen "Kupa Turu" gerçekleştirildi.

Bursa Kent Meydanı'nda düzenlenen programda önce dünya kupası maçlarında kullanılacak futbol topu tanıtıldı. Ardından şampiyon olan takıma verilecek kupa, özel cam kafes içinde tanıtıldı. Yapılan organizasyona Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlhan Satık, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ufuk Özertem, Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı ve Bursaspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Necmettin Kocaman, minik sporcular ile çok sayıda davetli katıldı. TFF Başkan Vekili Ufuk Özertem, televizyonlardan en az 600 milyon kişinin izleyeceği şampiyonada birkaç maçın oynanacağı kentlerden Bursa'ya FIFA U20 Dünya Kupası ile turnuvada kullanılacak topu getirdiklerini söyledi. Özerdem, şöyle dedi:

"İnşallah Türkiye şampiyon olacak. Bizim sizlerden beklentimiz futbol miniklerinin 20 yaş altı takımlarında milli olmaları ve dünya vitrinine çıkmaları. İngiltere, Mısır, Yeni Zelanda, Hırvatistan, Uruguay geliyor. En çok maç yapılacak şehirlerimizden ikincisi Bursa. Çeyrek final ve yarı final maçları burada oynanacak. Tüm 'timsahları' küçüğü, büyüğüyle stadyuma davet ediyoruz. Misafirler geldiğinde onlarla ilgilenmenizi ve misafirperverliği göstermenizi bekliyoruz."

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor FIFA U20 Dünya Kupası Bursa'ya Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement