Fulham Hocasını Buldu Gibi! - Son Dakika
Spor

Fulham Hocasını Buldu Gibi!

Fulham Hocasını Buldu Gibi!

Teknik Direktör Roy Hodgson'un Fulham'dan Ayrılarak Liverpool'un Başına Geçmesinden Sonra Teknik Dir

29.07.2010 13:52

Teknik direktör Roy Hodgson'un Fulham'dan ayrılarak Liverpool'un başına geçmesinden sonra teknik direktör arayışına giren Fulham, ilk olarak rotasını Ajax Teknik Direktörü Martin Jol'a çevirmişti.

Martin Jol'un, Ajax'ın başında kalacağını açıklamasından sonra teknik direktör arayışına devam eden İngiliz kulübü'nün, Gallerli teknik adam Mark Hughes ile anlaştığı iddia edildi.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, Mark Hughes ile anlaşmaya varan Fulham, bunu 24 saat içinde açıklayacak. Fulham'ın, 46 yaşındaki teknik adam ile yıllık 2 milyon Sterlin karşılığında 3 senelik sözleşme yapılacağı kaydedildi.

Mark Hughes'in, Fulham'ın başındaki ilk sınavının ise bu cumartesi oynanacak Portsmouth maçı ile olacağı belirtildi. 1963 yılında Galler'de doğan Mark Hughes futbolculuk kariyerinde Manchester United, Bayern Münih, Barcelona ve Chelsea gibi büyük Avrupa kulüpleri bulunuyor.

Teknik direktör olduktan sonra Galler Milli Takımı'nın başına geçen Hughes daha sonra Blackburn Rovers'ı çalıştırdı. Mark Hughes, son olarak 2008-2009 sezonunda Manchester City'i çalıştırmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fulham Hocasını Buldu Gibi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement