Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik menajeri Aytunç Bozkurt, bu hafta oynayacakları Bayrampaşa maçının grupta üst sıralarda kalmaları adına önemli olduğunu söyledi.

12.02.2013 15:34

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik menajeri Aytunç Bozkurt, bu hafta oynayacakları Bayrampaşa maçının grupta üst sıralarda kalmaları adına önemli olduğunu söyledi.

Bozkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta sahalarında oynadıkları Kırklarelispor maçından 2-0'lık galibiyetle ayrıldıklarını hatırlattı.

Kırklarelispor maçındaki performanslarından dolayı Bayrampaşa maçından da umutlu olduklarını belirten Bozkurt, şunları kaydetti:

"Bu hafta oynayacağımız Bayrampaşa maçı, bizim açımızdan grupta üst sıralarda kalmamız adına çok önemli. Yeni futbolcularımızın da aramıza katılması ile takımımızdaki rekabet ortamı biraz daha ön plana çıktı. Tabi ki bu rekabet ortamının oluşmasından karlı çıkacak olan Tokatspor olacak. Futbolcularımızın tam motive bir şekilde, hırslı çalışmaları bizleri daha da mutlu ediyor. Bayrampaşa maçının hazırlıklarına başladık. Hazırlıklarımız son derece moralli ve keyifli bir şekilde devam etmekte. Tokatspor olarak her maça üç puan parolasıyla çıkıyoruz. Bayrampaşa maçında galibiyeti hedefliyoruz. Taraflarımıza bu hafta deplasmanda güzel bir oyun ve güzel bir galibiyet hediye etmek istiyoruz. Taraftarlarımızı Bayrampaşa maçına bekliyoruz."

Muhabir: Zehra Aydın/ Ekber Türkoğlu

Yayıncı: Cemal Coşkun - TOKAT

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement