Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta normal sezonu beşinci bitirerek play-off oynamaya hak kazanan Bayrampaşaspor'un başkanı Ali Kahraman, güzel bir yıl geçirdiklerini söyledi.

13.05.2013 12:14

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta normal sezonu beşinci bitirerek play-off oynamaya hak kazanan Bayrampaşaspor'un başkanı Ali Kahraman, güzel bir yıl geçirdiklerini söyledi.

Kahraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "küme düşer" denilen takımlarını play-off'a taşıdıkları için mutlu olduğunu dile getirdi.

Sezon başında birçok sorun yaşadıkları için lige iyi bir başlangıç yapamadıklarını aktaran Kahraman, "Sezon başında yeni seçilen yönetimin başkanı istifa edince, görevi biz devraldık. Doğal olarak transferleri yetiştiremedik. İlk 8 hafta kötü gittik ancak devre arası iyi transferler yapıp yükselişe geçtik. Sezon başında 'küme düşer' denilen takımı play-off'lara taşıdık" diye konuştu.

Denizli'de oynanacak play-off maçlarında favori olmadıklarını ifade eden Kahraman, bir kez daha sürpriz yapmak istediklerini sözlerine ekledi. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement