Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Tokatspor Kulübü Başkanı Yılar: "Vali beyin ve Belediye Başkanımızın çabalarından dolayı yeni dönemde tekrar başkan olmayı düşünüyorum"

19.07.2013 18:09

Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, "Vali beyin ve Belediye Başkanımızın çabalarından dolayı yeni dönemde tekrar başkan olmayı düşünüyorum" dedi.

Yılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüpteki yönetim belirsizliğini çözmek için görüşmeler yaptığını, bu kapsamda Tokat Valisi Mustafa Taşkesen ve Belediye Başkanı Adnan Çiçek ile görüştüğünü söyledi.

"Vali beyin ve Belediye Başkanımızın çabaları dolayısıyla yeni dönemde tekrar başkan olmayı düşünüyorum" diyen Yılar, gelecek haftaya kadar her şeyin tamamen netlik kazanacağını belirtti.

Transfer çalışmaları ve takımın yeni sezona hazırlanması konusunda çalışmaların sürdüğünü kaydeden Yılar, "Teknik direktörümüz Mehmet Şahan ile görüştüm. Çok hızlı bir şekilde takımın tam anlamıyla düzenlenmesi gerekiyor. Mehmet hocanın bununla ilgili güzel fikirleri var. Her şey netleştikten sonra en kısa zamanda takımımızı kurup yeni döneme en iyi şekilde başlayacağız" diye konuştu. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement