Galatasaray'da Zorunlu 3 Değişiklik - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Galatasaray'da Zorunlu 3 Değişiklik

Galatasaray\'da Zorunlu 3 Değişiklik
07.02.2017 21:26

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray deplasmanda Medipol Başakşehir'e mağlup olarak turnuvaya veda etti.

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray deplasmanda Medipol Başakşehir'e mağlup olarak turnuvaya veda etti. Sarı kırmızılı takımda Wesley Sneijder, Selçuk İnan ve Lionel Carole'ün sakatlanması da moralleri bozdu. Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in bu oyuncuların yerlerine Kayserispor maçında sahaya süreceği futbolcuları belirlediği ifade edildi.

Galatasaray'ın Kayserispor maçında kadrosu nasıl olacak?

Fanatik'te yer alan habere göre; Teknik direktör Riekerink, şimdiden bu isimlerin yerine kimleri oynatacağına büyük ölçüde karar vermiş durumda.

Sneijder'in yerine 10 numaraya Poldi'yi çekecek olan Hollandalı hoca, ileri uçta Eren Derdiyok'a şans tanıyacak. Orta sahada Selçuk'un yerine Josue'yi kullanmayı planlayan Riekerink, sol bekte ise daha önce olduğu gibi Carole'ün yerine Linnes'i sahaya sürecek. Selçuk İnan ve Lionel Carole'ün sakatlığında son durum

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, 2-1'lik Başakşehir mağlubiyeti sonrasında takımına 2 gün izin verirken futbolcuların bir çoğu tatile gitti.

Çarşamba günü antrenmanın akşam olması nedeniyle sarı kırmızılı futbolcularda İstanbul'dan stres atmak adına kaçtı.

HERKES İZİNDE, ONLAR TEDAVİDE

Ancak Başakşehir maçında sakatlanan Lionel Carole ve Selçuk İnan Florya'da mesai harcadı. Düşük bir ihtimal olsa da, Kayserispor maçına yetişmeleri adına yoğun bir programa tabii tutulan Carole ve Selçuk tedavileri adına sabah tesise geldi.

İki futbolcu da, yarın da Florya Metin Oktay Tesislerinde fizyoterapist ve sağlık kurulu eşliğinde tedavi olacak.

Kaynak: Futbolarena.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Zorunlu 3 Değişiklik - Son Dakika


Advertisement