Galatasaray, Erciyesspor Karşısında... - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Erciyesspor Karşısında...

Galatasaray, Erciyesspor Karşısında...

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Kayseri Erciyesspor'a konuk olacak.

28.12.2013 13:20

Fenerbahçe'nin 14 maç sonra kaybetmesiyle zirve yarışında yeniden umutlanan Galatasaray ile puan cetvelinin dibinden kurtulma hedefiyle Hikmet Karaman'ı göreve getiren Kayseri Erciyesspor, ilk yarının son haftasında karşı karşıya geliyor. Kadir Has Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Ligin son iki sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen ancak bu sezon aldığı istikrarsız sonuçlarla liderin oldukça gerisinde kalan sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe ile aradaki puan farkını 8'e düşürmesinin ardından tekrar kayıp yaşamama ve ilk yarıyı mümkün olan en iyi durumda tamamlama hedefiyle sahada olacak.

Erciyesspor ise ciddi bir değişimle bu maça hafta boyunca hazırlandı. Fuat Çapa ile geçtiğimiz hafta yollarını ayıran ve göreve Hikmet Karaman'ı getiren Kayseri temsilcisi, tecrübeli teknik adam yönetiminde kaybedilen Bursaspor maçı sonrası devre arasına, takıma büyük moral verecek bir sonuçla girmek istiyor. Lacivert-siyahlıların planı sahadan eli boş ayrılmamak üzerine kurulu olacak.

5. buluşma

Galatasaray ile Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'de bugün 5. kez karşı karşıya gelecek.

Kayseri Erciyesspor'un ilk kez Süper Lig'de mücadele etmeye başladığı 2005-2006 sezonundan itibaren yapılan 4 maçtan 3'ünü Galatasaray, 1'ini Kayseri Erciyesspor kazandı. Lig maçlarında Galatasaray'ın 8 golüne, Kayseri Erciyesspor 5 golle yanıt verdi. Sarı-kırmızılılar, bu sezon yeniden Süper Lig'e çıkan Erciyesspor ile son maçlarını 2006-2007 sezonunda oynamış ve Kayseri'de 2-1 kazandıktan sonra, İstanbul'da cezası nedeniyle seyircisiz oynanan müsabakayı 1-0 yitirmişti. Erciyesspor, güçlü rakibini aynı sezon kupadan elemeyi başarmıştı.

Kadrolar

Galatasaray'ın karşılaşmaya kalede Muslera, defansta Sabri, Semih, Gökhan, Hakan, orta sahada Melo, Yekta, Selçuk, hücum hattında ise Sneijder, Burak ve Drogba'dan oluşan kadrosu ile çıkması beklşenirken, Erciyesspor'un olası ilk 11'i Jorgacevic, Cem, Fazlı, Mangane, Emre, Traore, Ibricic, Murat, Arauz, Yasin, Vleminckx şeklinde...

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Erciyesspor Karşısında... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement