"Galatasaray'ı Yenmek İstiyoruz" - Son Dakika
Spor

"Galatasaray'ı Yenmek İstiyoruz"

"Galatasaray\'ı Yenmek İstiyoruz"

Orduspor, ligin ilk yarısında 2-0 yendiği Galatasaray'la oynayacağı deplasmanın hazırlıklarını, bugün yaptığı tempolu çalışmayla sürdürdü.

20.02.2013 13:58  Güncelleme: 13:54

– ORDUSPOR, ligin ilk yarısında 2-0 yendiği Galatasaray'la oynayacağı deplasmanın hazırlıklarını, bugün yaptığı tempolu çalışmayla sürdürdü.

"BİREYSEL HATA İSTEMİYORUM"

Arjantinli teknik direktör Hector Cuper, mor beyazlı takımın Durugöl Tesisleri'ndeki antrenmanında oyuncularını tek tek uyardı, Galatasaray maçına özellikle bireysel hata yapılmasını istemediğini söyledi. Cuper, antrenmanda oyuncularını önce 2 kilometre koşturdu.

Arjantinli çalıştırıcı, antrenmandan sonra yaptığı açıklamada Galatasaray maçının çok zor geçeceğini hatırlatırken şunları söyledi:

"İYİ OYNAMAMIZ GEREKİYOR"

"Bu maçı kazanabilmek için mutlaka oyuncularımın morali ve konsantrasyonu yüksek olmalı. Daha çok çalışarak bunu sağlayacağız. Galatasaray güçlü bir takım ancak bizimde bu maçı alabilmemiz için sahada iyi oynamamız gerekiyor."

İBRAHİM KAŞ KATILMADI

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ayağından sakatlanan ve halen tedavisi devam eden İbrahim Kaş katılmadı.

FOTOĞRAF - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'Galatasaray'ı Yenmek İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement