Galatasaray'ın UEFA'daki Savunması Başladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın UEFA'daki Savunması Başladı

Galatasaray\'ın UEFA\'daki Savunması Başladı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, finansal sorunlar nedeniyle UEFA ile yaşanan süreçte yapılacak görüşmeye girerken yaptığı açıklamada, "İnşallah olumlu bir netice alacağız" dedi.

23.02.2016 12:14  Güncelleme: 12:26

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray'da finansal sorunlar nedeniyle UEFA ile yaşanan süreçte yapılacak görüşmeye girerken yaptığı açıklamada, "Çok iyi hazırlandık. İnşallah olumlu bir netice alacağız" dedi.

GÖRÜŞME BAŞLADI

Özbek ve ve beraberindeki yöneticiler, UEFA Finansal Fair Play Komisyonu tarafından 1+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası istemiyle UEFA Hukuk Kuruluna sevk edilen sarı-kırmızılı kulübün, mali konularda son dönemde yaşanan iyileşmeleri ve geleceğe dönük planlarını aktararak, UEFA'dan ek süre talebinde bulunmak için İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA Genel Merkezi'ne giriş yaptı. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Özbek ile birlikte başkan yardımcısı Eşref Alaçayır, genel sekreter Fatih İşbecer ve yönetim kurulu üyesi Ural Aküzüm de görüşmelere katılıyor.

3 SAAT SÜRECEK

Sarı-kırmızılı kulübü UEFA'da savunacak olan avukat Jean Louis Dupont da görüşmelerde bulunacak. Toplantının yaklaşık 3 saat sürmesi öngörülüyor. Galatasaray'ın yapacağı savunma sonrasında, UEFA'nın kararını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

1+1 YIL MEN CEZASI İSTENİYOR

Galatasaray Kulübünün dosyası, UEFA Finansal Fair Play Komisyonu tarafından 1+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası istemiyle UEFA Hukuk Kuruluna sevk edilirken, bugün son görüşmeler yapılıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray'ın UEFA'daki Savunması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • emre: Allah Kulübümüz İçin En Hayırlısını Nasip Etsin İnşallah 9 1 Yanıtla
  • Barut Osman: uefa kendisi dolandırıcı. bizim Avrupa takımımız Galatasaraya çamur atıyorlar. şiddetle kınıyorum 4 1 Yanıtla
    arhavi : mevlüt o kupayı sen al sonra seni muhattap alırız... şimdi faso fisosun 8 1 MEVLÜT: AVRUPA TAKIMIMI GÜLDÜRME ALLAH AŞKINA YILLARDIR Bİ KUPANIN ARKASINA SIGINDINIZ İNSALLAH BESBETER OLURSUNUZ 1 6
  • erkan: büyük ihtimalle para cezası verilecektir örnekler mevcut 4 0 Yanıtla
  • BAŞKA: BİZİM BAŞKANIN TİPİ CEZA İNFAZ MEMURU GİBİ CEZA KAÇINILMAZ. 2 1 Yanıtla
  • AKIL İNSANA BOŞUNA VERİLMEMİŞ: ADAM BATTIK DİYOR TARAFTARA SAHİP ÇIKIN DİYOR.SORSAN 25 MİLYON TARAFTARIMIZ VAR DERLER 50 BİNLİK STADI DOLDURAMAZLAR.BU KADAR BELEŞÇİ TARAFTAR GÖRMEDİM AVRUPA ÜLKELERİNDE OLSA STADYUMLARI FULL ÇEKER,BU BELEŞÇİLER HALA BAŞKAN DİYOR VER PARAYIDA KURTAR DİYOR BİZ GENE BELEŞE SEVELİM DİYOR.KOLAYCI ZİHNİYET İŞBAŞINDA AVANTA OLSUN PATLASIN MİSALİ ÜLKEMDE AYNI ZİHNİYETTEN BU HALLERDE DEGİL Mİ? 1 1 Yanıtla
  • gara: depreşmen len cin conlar. cazaya razı olun 1 1 Yanıtla
  • Yetkin: ağlamaya doymadınız.alayınıxa resrrrtt;-) 1 0 Yanıtla
  • Eskici: Hem fakir hem yüzsüz bunlar 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement