Galatasaray, Ranocchia'yı Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Ranocchia'yı Transfer Etmek İstiyor

Galatasaray, Ranocchia\'yı Transfer Etmek İstiyor

Stoper arayışları süren Galatasaray'da rota Ranocchia'ya döndü. Sarı-kırmızılılar, Inter'li futbolcuyu kiralamak için harekete geçti.

28.01.2014 23:02  Güncelleme: 08:04

Galatasaray transferin son günlerinde yeniden atağa kalktı. Stoper mevkiine takviye için birçok alternatif üzerinde duran Sarı-kırmızılılar'da Andrea Ranocchia'nın adı ön plana çıktı.

MANCINI ÇOK İSTİYOR

Galatasaray, 25 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için Inter ile bağlantı kurdu. Teknik direktör Roberto Mancini'nin isteği doğrultusunda İtalyan kulübü ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği bildirildi. Ranocchia'yı sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Galatasaray'ın bu transferi kısa süre içinde resmiyete dökmesi bekleniyor.

RHODOLFO VE HEITINGA'DAN VAZGEÇİLDİ

Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Roberto Mancini'nin veto ettiği Hollandalı Heitinga'dan vazgeçti. Brezilyalı Rhodolfo transferi ise kulübü Sao Paulo'nun oyuncuyu kiralamak yerine bonservisi ile vermek istemesi nedeniyle gerçekleşmedi.

KORAY GÜNTER İÇİN KULÜBÜYLE EL SIKIŞILDI

Bu arada Galatasaray, Koray Günter için kulübü Borussia Dortmund ile anlaştı. İstanbul'a davet edilen 19 yaşındaki genç stoper için Alman ekibine 1 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği bildirildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray, Ranocchia'yı Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MUTLU: GALATASARAY ÖNÜNE ÇIKAN GÜZELE AŞIK OLUYOR... 17 7 Yanıtla

Advertisement