Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde sezonun ilk karşılaşmasından Kardemir Karabükspor, sahasında Galatasaray'a 60-84 mağlup oldu.
Merkez spor salonunda oynanan müsabakada karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray ilk periyodu 10-28...

17.11.2013 17:24

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde sezonun ilk karşılaşmasından Kardemir Karabük spor, sahasında Galatasaray'a 60-84 mağlup oldu.

Merkez spor salonunda oynanan müsabakada karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray ilk periyodu 10-28 üstün kapattı. İkinci periyotta üst üste aldığı sayılarla farkı kapatmak isteyen kırmızı-mavili ekip, Galatasaray'ın hızlı çıkışı karşısında ikinci periyodu da 11 sayı farkla 28-49 geride kapattı. Galatasaray üçüncü periyodu 45-66 üstün tamamladı. Karşılaşma 60-84 Galatasaray'ın galibiyeti ile tamamlandı.

Müsabaka boyunca takımlarını yalnız bırakmayan 100 civarında Galatasaray taraftarı ise müsabaka sonrası galibiyeti takımları ile birlikte kutladı.

Müsabaka sonrası gazetecilere açıklama yapan Kardemir Karabükspor Antrenörü Can Aksu, sezonun ilk haftasında aldıkları mağlubiyet sonrası ilk maçın verdiği sıkıntıların olduğunu ve çok basit hatalar yaptıklarını söyledi.

Aksu ayrıca, kendi sahamızda oynadık ama sanki deplasmanda gibiydik. Maç boyunca Galatasaray taraftarı takımlarını yalnız bırakmazken, bizim kendi taraftarımızın burada olmasını isterdik. Takım olarak her yıl ilk üçe giriyoruz ve Avrupa kupalarında mücadele ediyoruz. Bu yılda ilk üç içinde yer alacağımızdan eminiz" dedi.

Galatasaray Antrenörü Sedat İncesu ise ilk maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Karabükspor, ligin etkili ve kuvvetli takımlarından biri. Güzel bir karşılaşma oldu. Kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement