Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfaspor 18. Kez Kozlarını Paylaşacak - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfaspor 18. Kez Kozlarını Paylaşacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfaspor 18. Kez Kozlarını Paylaşacak

PTT 1. Lig’in 10. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi evinde ağırlayacağı Şanlıurfaspor ile tarihinde 18. kez karşılaşacak.

28.10.2015 10:32

PTT 1. Lig'in 10. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi evinde ağırlayacağı Şanlıurfaspor ile tarihinde 18. kez karşılaşacak.

PTT 1. Lig'in 10. haftasında kendi evinde Şanlıurfaspor ağırlayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor rakibiyle daha önce 17. kez karşılaştı. İki ekip lig tarihinde ilk kez 1994-1995 sezonunda karşılaşmış mavi-beyazlılar kendi sahasında Şanlıurfaspor'u 2-1 yenmişti. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor rakibiyle oynadığı 17 maçta 5 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı. Mavi-beyazlılar, evinde oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı. Gaziantep temsilcisi geçen sezon evinde oynanan maçı 1-0 kaybetti. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor rakip kaleye 21 gol gönderirken kalesinde de 21 gol gördü.

HEDEF NAMAĞLUP SERİYİ SÜRDÜRMEK

PTT 1. Lig'de namağlup unvanın sürdüren tek takım olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi evinde oynayacağı Şanlıurfaspor maçını kazanarak namağlup unvanın 10 haftaya ulaştırmak istiyor. Tarihinin en iyi başlangıcını yapan mavi-beyazlılar, teknik direktör Hakan Kutlu yönetimindeki çıkışını sürdürmek de istiyor.

Karşılaşma 28 Ekim Çarşamba günü Kamil Ocak Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlun'un yardımcılıklarını ise Mehmet Metin ve Samet Çavuş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Halil Sayın. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfaspor 18. Kez Kozlarını Paylaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement