Trabzonspor'a 542 milyon liralık fatura! Şampiyonluk geliri onlara gidiyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'a 542 milyon liralık fatura! Şampiyonluk geliri onlara gidiyor

Son şampiyon Trabzonspor'da bu sezon yapılan transferler bekleneni veremedi. Abdullah Avcı'nın 6 oyuncu için ültimatom verdiği, toplam maliyetleri 542 milyon lira olan Denswil, Bardhi, Djaniny, Doğucan Haspolat, Yusuf Yazıcı ve Yusuf Erdoğan'ın takımdan bir an önce gönderilmesini istediği ifade edildi.

16.12.2022 17:30  Güncelleme: 20:48

Trabzonspor, Süper Lig'in Dünya Kupası'na kadar olan bölümünde istediği sonuçları alamadı. Dünya Kupası sonrası için hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, şu ana kadar oynadığı üç hazırlık maçında 3 beraberlik aldı. Sonuçlar bir yana oynanan oyun da kimseyi memnun etmedi.

AVCI'DAN ÜLTİMATOM

Teknik Direktör Abdullah Avcı, ilk kez bazı oyuncularından duyduğu memnuniyetsizliği dile getirerek adeta ültimatom verdi. Avcı, "3-4 aydır devreye girmeyen, bireysel performansı artmayan futbolcular var. Ben oyuncu beklemeyeceğim. Futbolcu rekabetin içine girmek için her türlü gayreti ortaya koyacak. Eğer kendisini rekabetin ve yarışın içine sokmayacaksa Trabzonspor'da kaynak var. Altyapıdan alır oynatırım" açıklamasını yapmıştı.

YÖNETİM ÇARE ARIYOR

61 Saat'in haberine göre Abdullah Avcı'nın memnun olmadığı isimler şöyle: Stefano Denswil, Enis Bardhi, Djaniny Semedo, Doğucan Haspolat, Yusuf Yazıcı ve Yusuf Erdoğan. Avcı'nın istemediği bu futbolcuların maliyetinin 541 milyon 893 bin TL olması Trabzonspor yönetimini zorluyor. Yönetim, en az zararla Avcı'nın isteğini gerçekleştirmek için çare arıyor.

Trabzonspor\'a 542 milyon liralık fatura! Şampiyonluk geliri onlara gidiyor
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Trabzonspor'a 542 milyon liralık fatura! Şampiyonluk geliri onlara gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement