Glen Johnson'dan Kötü Haber - Son Dakika
Spor

Glen Johnson'dan Kötü Haber

Glen Johnson\'dan Kötü Haber

Liverpool menajeri Brendan Rodgers, takımın İngiliz sağ beki Glen Johnson’ın belirsiz bir süre sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

24.01.2014 17:05

Liverpool zorda kaldı

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Aston Villa maçında sakatlanan Glen Johnson, esas olarak ayak bileğinde sorun yaşıyor olsa da Liverpool menajeri Brendan Rodgers'ın açıkladığı üzere birden fazla sorunla boğuşuyor. Takıma dönüş tarihinin belirsiz olduğunu vurgulayan Kuzey İrlandalı menajer, savunmaya takviye yapma yönünde bir karar almadıklarını da tekrarladı.

Nitekim son dönemde Liverpool savunması epeyce eksik kaldı. Takımın ikinci ve dördüncü stoper tercihleri olan Mamadou Sakho'nun önümüzdeki hafta takıma dönmesi beklenirken Daniel Agger'in halen en az iki haftaya ihtiyacı var.

Sakatlığı süren diğer isimlerden sol bek Jose Enrique'nin diz sakatlığından ne vakit kurtulacağı halen belirsiz. Genç kanat beki Jon Flanagan'ı acilen geri dönüşü beklenirken Uruguaylı stoper Sebastien Coates de uzun süren sakatlığını atlatamadan takımdan ayrılmak üzere.

Chelsea'de Salah bombası

Lucas Leiva ve transfer

Tüm bunların üzerine bir de savunma önündeki sigortası Lucas Leiva'yı kaybeden Liverpool'u bir süre daha zor zamanlar bekliyor olabilir. Başta Luis Suarez olmak üzere takımın hücum elemanları, belki de biraz daha fazla mesai yapmak zorunda kalacaklar.

Öte yandan, transferi için ciddi çaba sarf ettiği Basel'in Mısırlı kanat oyuncusu Mohamed Salah'ı Chelsea'ye kaptıran Liverpool'da menajer Brendan Rodgers somut şeyler söylemekten kaçındı: "Baktığımıza başka isimler var ama imzaya yakın olduğumuz biri yok. Şu aşamada isim vermem, zaten bu asla yapmayacağım bir şey. Transfer döneminin bizi nereye götüreceğine bakacağız, eğer bize katkı verecek oyuncuları kadromuza katabilirsek harika olur."

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Glen Johnson'dan Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement