Güney: Gündemimizde Berbatov ve Cardozo Var - Son Dakika
Spor

Güney: Gündemimizde Berbatov ve Cardozo Var

Güney: Gündemimizde Berbatov ve Cardozo Var

Bordo mavili kulüp genel sekreteri, sezon başında transfer etmek istedikleri Bulgar oyuncu ve Cardozo'nun transfer listelerinde olduğunu söyledi.

08.01.2014 15:15

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Fulhamlı Dimitar Berbatov ve Benficalı Oscar Cardozo'nun gündemlerinde olduğunu söyledi.

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Güney, "Evet, Berbatov ve Cardozo gündemimizde. Zaten iletişim içersindeyiz. Neden olmasın. Ama onların yanı sıra başka isimlerde var. Birkaç koldan çalışmlarımız devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Forvet ve orta saha transferi istediklerini söyleyen genel sekreter, "Çin ve Arap ülkerlierndeki kulüpler çok yüksek ücretler ödeyerek fiyatları yükseltiyor. Böyle bir pazarın oluşması futbolun heyecanını kırdı. Bu dediğiniz isimlerle ilgileniyoruz; ama tam bir noktaya geldiğiniz anda Çin ya da bir Arap kulübü fiyatı birden yükseltiyor." şeklinde açıklamalarda bulundu.

"MADDİ DETAYLARIN ÇÖZÜLMESİ GEREKİYOR"

Şartların zorluğundan bahseden Güney, "Berbatovla sezon başında da görüşmüştük olmamıştı. Yine gündemimizde var ama takasla birkaç yerli oyuncu almayı düşünüyoruz. Şartlar zor. Ama özellikle başkanımız kaynak arayışına çok çalışıyor. Avrupa Ligi'nde de final ve yarı finali amaçlıyoruz. Bu nedenle bize yardımcı olacak yabancı transferler yapacağız. Bahsettiğiniz Berbatov ve Cardozo'yla görüşmeler oldu ama şu anda netleşen bir şey yok. Maddi detayların çözülmesi gerekir."sözlerini ekledi.

"ÖZE DÖNÜŞ"

Köksal Güney, transferlerini neye göre yapmak istediklerini de, "Öze dönüş projesi çerçevesinde Trabzon kökenli futbolcularla görüşüyoruz. Takas yoluyla bazı transferler yapmaya çalışıyoruz. Özer Hurmacı kadromuza dahil etmek istediğimiz en net isimlerden bir tanesi. Kadromuza dahil etmek istiyoruz. Şartlar ne getirip götürecek bunu göreceğiz." şeklindeki açıklamalarıla dile getirdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Güney: Gündemimizde Berbatov ve Cardozo Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement