Gürcan Bilgiç'ten Aziz Yıldırım Hakkında Çok Konuşulacak İddia - Son Dakika
Spor

Gürcan Bilgiç'ten Aziz Yıldırım Hakkında Çok Konuşulacak İddia

Gürcan Bilgiç\'ten Aziz Yıldırım Hakkında Çok Konuşulacak İddia

Uzun yıllar Fenerbahçe muhabirliği yapan deneyimli futbol yazarı Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe ile ilgili şok bir iddiada bulundu.

12.01.2015 10:25

Başkan Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı "Havuzdan çıkabiliriz" açıklamasının sarı lacivertli takıma gelebilecek olası bir transfer yasağının habercisi olabileceğini savunan Bilgiç'in yazısı şu şekilde;

"Aziz Yıldırım mali kriterlerin uygulanması halinde havuzdan çıkacaklarını söyledi. Bunu rakamlandırıp, 80 milyon dolar eksik kazandıklarını, bu parayı almaları halinde kriterleri yerine de getirebileceklerini söyledi. Kulübe CEO getirmek isterken, "Bugüne kadar, ben dahil hepimiz bakkal dükkanı gibi yönettik" diyen Aziz Yıldırım'dı. Gelen CEO bir yıl dolarken kaçtı, gitti. Kazandığından çok harcadığını bu sözleriyle itiraf da etti başkan. Şimdi de, "Ey taraftarlar transfer yasağı gelirse bizim plansızlığımızdan değil, havuzdan gelen paranın azlığından" demek istiyor. Yıldırım da görüyor.

Taraftarın gelmemesi Passolig nedeniyleymiş. Öyle diyor. Okul açık'a bilet ve kombineyi kendisi sattırmıyor. Passolig'in olmadığı kupa maçlarında bilet sattırmıyor, en ucuzunu da 50 lira yapıyor. "Sayısı düştü" dedidiği, "kombineleri aleyhinde tezahürat yapıldı" diye kendisi iptal ettirtiyor, geri verirken taahhütname imzalattırıyor. "Tek Fenerbahçe var" diyor ama kendisinin dediği dışında konuşanları, bağıranları, Fenerbahçeli saymıyor. Mayıs'ta kongre var. Geri sayım sürüyor. Bileti-kombinesi olduğu halde Fenerbahçeliler maçlara gelmiyor. Beyaz mendilin yerine, boş koltukları koydular; aslında "yeter" diye mesaj veriyorlar. Aziz Başkan bunları görüyor, bahanesini başka türlü aktarıyor."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Gürcan Bilgiç'ten Aziz Yıldırım Hakkında Çok Konuşulacak İddia - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement