Hamza Hamzaoğlu Akhisar'a Veda Etti - Son Dakika
Spor

Hamza Hamzaoğlu Akhisar'a Veda Etti

Hamza Hamzaoğlu, yeşil-siyahlı ekiple son maça çıktığını belirterek, bu maçın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu belirtti.

18.05.2014 23:29

Hamzaoğlu, ligi başından bu yana iyi bir şekilde götürüp, iyi bir şekilde noktaladıklarını ifade ederek, son maçı kazanarak bitirmek istediklerini ancak Kasımpaşa #39;nın daha iyi ve istekli, oynayarak maçı hak ettiğini söyledi.

Ekibindeki oyuncuları kutlayan Hamzaoğlu, onlarla gurur duyarak çalıştığını belirterek, quot;Yürekleri büyük oyuncular. Allah hepsinin yolunu açık etsin. Bundan sonra başarılarını katlayarak devam ettirmelerini diliyorum quot; dedi.

Çıktığı son maç sonrası ayrılacağı için soyunma odasında nasıl bir durum olduğu sorulan Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

quot;3 haftadır bu durumu söylediğimiz için olayı dramatize etmedik. Profesyonel bir hayat. Bugün olmazsa yarın olacaktı. 3 yılda çok zor ayrılıyoruz. 6 yıl olsa çıkamazdık Akhisar #39;dan. Akhisar #39;da yönetimden, tüm Akhisarlılar #39;a teşekkür ediyorum. Geldik, bir görevimiz vardı, en iyi yerlere taşımaya çalıştık. quot;

Hamzaoğlu, yarın Milli Takım #39;ın Soma #39;ya yapacağı ziyarette de bulunacağını söyledi.

Yerine isim önerisi olup olmadığı sorusuna Hamzaoğu, quot;Yönetim beni getirdiği gibi yerime de iyi bir ismi getireceğine inanıyorum quot; yanıtını verdi.

Soma #39;daki olayları hatırlatarak konuşmasına başlayan Akhisar Belediyespor Kalecisi Evren Özyiğit, quot;İnsan hayatı galibiyetten ya da mağlubiyetten önemli değil. Soma #39;da vefat eden abilerimin yeri şehitlik mertebesi olur inşallah. Elimizden gelen onlara destek olmak. Yapacak başka bir şeyimiz yok quot; ifadesini kullandı.

Özyiğit, quot;Ligin son maçıydı, kazanmak istedik, olmadı. Ligde kalmak da bizim için önemli. Sakatlık olmadan sezonu bitirdik. Önümüzdeki sezon bitirdiğimiz yerine üzerinde ligi bitiririz quot; dedi.

Akhisar Belediyesporlu futbolcu Alessandro Federico Karl-Hanz Ri, iyi oynadıklarını söylemeyeceğini ifade ederek, quot;Kötü bir mağlubiyet aldık. Sahamızda bu tür hatalar yapmamalıydık. Kontrataktan iki gol yedik. Kasımpaşa galibiyeti hak etti quot; şeklinde konuştu.

Hamza Hamzaoğlu Akhisar\'a Veda Etti
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Hamza Hamzaoğlu Akhisar'a Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement