Hedefte Moura ve Lavezzi Var - Son Dakika
Spor

Hedefte Moura ve Lavezzi Var

Hedefte Moura ve Lavezzi Var

Paris Saint Germain teknik direktörü Laurent Blanc, Lig Kupası'nda oynadıkları Saint Etienne maçının ardından forvet oyuncularına sitem etti.

19.12.2013 16:06

Teknik direktörlük kariyerine başladığından bu yana oyuncularını sık sık eleştirmesiyle bilinen Laurent Blanc bu kez takımdaki forvet oyuncularına sitem etti. PSG'de göreve geldiği günden beri takımdaki oyuncular hakkında fikrini açıkça medya karşısında dile getiren tecrübeli çalıştırıcının hedefinde bu kez Lucas Moura ve Lavezzi vardı. Lig Kupası'nda oynanan Saint Etienne maçının ardından açıklamalarda bulunan Blanc, "Lucas harika bir oyuncu, fakat bazen insanı çileden çıkarabiliyor öyle değil mi? Girdiği pozisyonların en azından birinde gol atmasını isterdim. Pozisyona girmesi çok güzel, fakat bunları daha sıklıkla gole çevirmesi gerekir" dedi.

Lavezzi hakkında da yorum yapan 'Başkan' lakaplı Blanc, "Enteresan bir şekilde oyuna girdiğinda faydalı olabiliyor. Tekniği ile çok iyi pasları doğru zamanda doğru yere gönderebiliyor. Daha öncede söylediğim gibi, kafasına bu takımın önemli bir parçası olduğunu sokması lazım. Bence asıl problemi burada. Sabırlı olmamız lazım. İyi çalışırsa, ritmini yakalarsa, elbette daha fazla süre alacaktır" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Hedefte Moura ve Lavezzi Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement