Hentbol: Bayanlar Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Zenginal: "Çankaya Belediyesi ANKA Spor'u yenerek ligdeki yerimizi korumak istiyoruz"

24.01.2014 11:55

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, hafta sonu sahalarında Çankaya Belediyesi ANKA Spor'u yenerek, ligdeki yerlerini korumak istediklerini söyledi.

Zenginal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında oynadıkları üç maçı da kazandıklarını belirterek, "Aldığımız bu galibiyetler bizi ligde üçüncü sıraya taşıdı. Ligde hedefimiz ilk 3 içerisinde yer almak. Ligin zor ve uzun bir maraton olduğunu biliyoruz. Bunun için her maç ayrı bir final. Çankaya Belediyesi ANKA Spor'u yenerek ligdeki yerimizi korumak istiyoruz. Bunun gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Ligde ve  Avrupa Challenge Kupası'nda olmak üzere beş maçı kendi seyircileri önünde oynayacaklarını ifade eden Zenginal, "Bu maçlarda taraftarımızın ateşleyici desteğine ihtiyacımız çok fazla olacak. Teknik ekip ve oyuncular önümüzdeki kritik sürece çok iyi şekilde hazırlanıyoruz. Taraftarımızın bu süreçte bizi yalnız bırakmaması çok büyük önem taşıyor. Bugünlere taraftarımızın desteği ile ulaştık. Daha büyük başarılara yine onların desteği ile ulaşacağız" diye konuştu. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hentbol: Bayanlar Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement