Hikmet Karaman'la Ömürlük İmza - Son Dakika
Spor

Hikmet Karaman'la Ömürlük İmza

Hikmet Karaman\'la Ömürlük İmza

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Kardeniz ekibi Çaykur Rizespor'da, başkan Metin Kalkavan basın mensuplarına konuştu.

03.03.2016 19:59

SPORCOPE - Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Kardeniz ekibi Çaykur Rizespor'da, başkan Metin Kalkavan basın mensuplarına konuştu.

Yönetim kurulundan aldığı yetkiyle takımın teknik direktör Hikmet Karaman'ın sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini 5 yıl daha uzatmak istediklerini söyledi.

Süper Lig'de şu anda 28 puanla 11. sırada bulunan Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Medipol Başakşehir'i eleyerek çeyrek finale yükseldi.

Kulüp başkanı Metin Kalkavan, Türkiye Kupası'nda yaşadıkları bu sevincin ardından hedeflerini büyüttüklerini açıkladı ve bu hedeflere Hikmet Karaman önderliğinde yürümek istediklerini ifade etti.

Bu bağlamda sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan deneyimli teknik adam ile yeniden anlaşmak istediklerini söyleyen Kalkavan, daha önce Türkiye Kupası'nda iki defa yarı final oynama başarısı gösterdiklerini, bu sefer bunu daha da ileri götürme inancı taşıdıklarını belirtti.

Çaykur Rizespor kulübü, Ziraat Türkiye Kupası'nda dün akşam sahasında Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalan ve ilk maçta aldıkları 2-1'lik galibiyetle çeyrek finale çıkan Galatasaray'ın rakibi oldu.

Teknik direktör Hikmer Karaman'ın aileden biri olduğunu söyleyen Kalkavan, hocanın da onayıyla bir futbolcu izleme ekibi de kurmak istediklerini söyledi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Hikmet Karaman'la Ömürlük İmza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement