Hikmet Karaman, Taraftarlardan Destek İstedi - Son Dakika
Spor

Hikmet Karaman, Taraftarlardan Destek İstedi

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, hafta sonu iç sahada oynayacakları Karabükspor maçı için taraftarlardan destek istedi.

18.02.2014 18:32  Güncelleme: 22:16

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, taraftarlardan destek isteyerek, hafta sonu iç sahada oynayacakları Kardemir Karabükspor maçında tribünlerin dolu olmasının takıma güç katacağını söyledi.

Kayseri Erciyesspor, ligin 22. haftasında iç sahada Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hacı Boydak Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma koşusunun ardından pas kontrol ve dar alanda topla çalışma yaptı.

Takımda ilk 11'e girmekte zorlanan futbolcular ile Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kayseri Şekerspor arasındaki hazırlık maçıyla devam eden antrenman sırasında futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.

Antrenmandan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Karaman, Akhisar Belediyespor galibiyetiyle ligde uzun bir aranın ardından 3 puana ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Takımına güveninin tam olduğunu vurgulayan Karaman, şöyle devam etti:

"Geçen haftayı geride bıraktık bu hafta kendi sahamızda oynayacağız. Önemli bir maça çıkacağız. Futbolcularımız Akhisar Belediyespor karşısında Kayseriy'e bir mesaj verdi. Futbolcular diyorlar ki 'geçen hafta ligin önemli takımı karşısında iyi mücadele ettik. mücadelenin karşılığını aldık.' Taraftarların, sporseverlerin, tüm herkesin cumartesi günü stadyumda olması gerekiyor. Bursa'ya gidiyorsun taraftara bakıyorsun futbol şehri diyorsun. Akhisar Belediyespor ile maç oynadık bir bakıyorsun inanılmaz bir atmosfer var taraftarda. Kayseri'nin de bunu göstermesi lazım. Süper Lig'de iki takımı olan tek şehir burası. O zaman burada bir potansiyel var demek ki. Oyunculara 'evet arkamızda bir şehir var. mutlaka aldığımız paranın veya formanın hakkını vermemiz gerekir' dedirtmemiz gerekiyor. O zaman hadi bakalım Kayserililer cumartesi görelim sizi."

Mavi-siyahlı takım, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek.

Hikmet Karaman, Taraftarlardan Destek İstedi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hikmet Karaman, Taraftarlardan Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement