Hızlıok: "Türk Futbolu Katlediliyor!" - Son Dakika
Spor

Hızlıok: "Türk Futbolu Katlediliyor!"

Hızlıok: "Türk Futbolu Katlediliyor!"

Bu sene Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Altay'ın Kulüp Başkanı Ömer Hızlıok, TFF'nin etik kurulu raporunu açıklamamasından büyük rahatsızlık duyduklarını söyledi.

05.07.2012 19:13

Bu sene Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Altay'ın Kulüp Başkanı Ömer Hızlıok, TFF'nin etik kurulu raporunu açıklamamasından büyük rahatsızlık duyduklarını söyledi.

Gaziemir Tesisleri'nde teknik direktör Beyhan Çalışkan'a imza attırdıktan sonra basın mensuplarıyla bir araya gelen Altay Kulübü Başkanı Ömer Hızlıok, TFF'nin şike soruşturması sonunda etik kurulunun hazırladığı raporu açıklamamasının büyük hata olduğunu ve bu hatanın düzeltilmesi istedi. Hızlıok: "Altay'ın, Bank Asya 1.Lig'den düştüğü sezon şaibeli 5 maçımızdan 4'ünde şike mağduru olduğumuz ortaya çıktı. Bu durumu herkesin bilmesine rağmen yok sayılması kabul edilebilecek bir durum değil. Biz TFF'den Etik Kurulu raporunu istedik fakat onlar bize veremeyeceklerini söyledi. Nedenini sorduğumuzda ise davada sadece müdahil olarak bulunduğumuzu ve belli bir suç işleyip ceza almadığımız sebep gösterildi. TFF, Etik Kurulu raporunu illaki ceza alırsak mı bize verecek? Böyle saçmalık olamaz! Biz elimizden gelen her şeyi yapacağız ve Türk futbolunun katledilmesine izin vermeceğiz. Herkes Süper Lig'deki şike davasıyla ilgilenirken Bank Asya 1.Lig'deki şike davasını unuttu. TFF, Süper Lig Etik Kurulu raporunu yayınlıyorsa neden 1. Lig'in Etik Kurulu raporunu yayınlamaya çekiniyor. Biz tüm gazetecilere ve spor camiasında yer alan kişilere sesleniyoruz. Etik Kurulu raporunu kim eline geçirip paylaşırsa Türkiye gündemine oturur" dedi.

Hızlıok, kimsenin Türk futbolunu kapılı kapılar arkasında kurtarmaya çalışmaması gerektiğini, Etik Kurulu raporunun sonuna kadar peşinde olacaklarını ve bu işin peşini bırakmayacaklarını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hızlıok: 'Türk Futbolu Katlediliyor!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement