Igor Tudor, Galatasaray'a açtığı tazminat davasını kazandı - Son Dakika
Spor

Igor Tudor, Galatasaray'a açtığı tazminat davasını kazandı

2017 yılında Galatasaray'ı çalıştıran Igor Tudor, sarı-kırmızılı takımdan ayrıldıktan sonra açtığı tazminat davasını kazandı. Aslan, Hırvat teknik direktöre faizler hariç 600 bin euro ödeyecek. Sarı-kırmızılılar eğer bu ödemeyi yapmazsa UEFA'dan yaptırım gelme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

17.05.2021 20:00  Güncelleme: 20:27

Süper Lig'de şampiyonluğu averaj farkıyla Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'a bir darbe de eski hocası Igor Tudor'dan geldi. Şubat 2017- Aralık 2017 arasında sarı-kırmızılı takımın hocalığını yapan Hırvat teknik direktör, Galatasaray'a açtığı tazminat davasını kazandı.

FAİZLER HARİÇ 600 BİN EURO

Ajansspor'da yer alan habere göre; Tudor'un davayı kazandığına dair yazı resmen Galatasaray'a iletildi. şu sıralar Juventus'ta Andrea Pirlo'nun ekibinde görev alan Tudor, faizler hariç 600 bin Euro tazminat alacak. O dönem yıllık 400 bin euroya imza atan Hırvat çalıştırıcının kontratında, "Devler Ligi'ne gidilirse 200 bin, Avrupa Ligi'ne kalınırsa 100 bin euro prim kazanır" bulunuyordu.

YERİNE FATİH TERİM GELDİ

2017-18 sezonu öncesinde Galatasaray'ın başında olan Tudor görevden alınmış yerine Fatih Terim gelmiş ve sarı-kırmızılılar o sezon şampiyonluğa ulaşmıştı. Tudor, tazminat davasına yaşanan şampiyonlukta payının olduğunu belirterek şampiyonluk priminin de kendisine verilmesini istemişti.

UEFA'DAN YAPTIRIM GELEBİLİR

Kararın kulübe gelmesiyle Galatasaray, Tudor'a faizler hariç 600 bin Euro ödemek zorunda. Eğer bu para ödenmezse Galatasaray'a UEFA'dan yaptırım gelmesi söz konusu olacak.

Igor Tudor, Galatasaray\'a açtığı tazminat davasını kazandı

Son Dakika Spor Igor Tudor, Galatasaray'a açtığı tazminat davasını kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Kutbettin AYDOĞDU: Bu zat fatih terimden 10gömlek üstün 16 14 Yanıtla
  • Söylemez : Adam haklı bence tudor kalmalıydı Takıma ısınmadan takım dan gönderdi. 8 14 Yanıtla
  • Che: Böyle sözleşme yaparsanız adamlar istediği gibi havayı çalar 17 0 Yanıtla
  • AHMET SEVDALI: Az bile yapmış o dönem 2 deplasman maçını alamadı deyip yuhlayan Galatasaray taraftarı fatih terim 5 deplasman maçını alamadı gikları çıkmadı fatih terim o dönem tudorun elinden aldı liderdi de zaten şampiyon oldu 2 dönem oldu fatih Terim'in pahalı fiyatla kurduğu kadro ile cimaladı durdu Tudor Fatih Terim'in üstünde bir hoca idi ama kıymet bilmediler helal olsun Tudor afiyetce ye inşallah 11 6 Yanıtla
    Galatasaray : Boş erif snajder gibi adamı gönderdi belhanda bokunu getirdi başaksehirden 5 tane yedi sen ftboll f anlamaaın 1 7 0
  • Rüstem Erol : İyi etmişsin. Ananın ak sütü gibi helal olsun. Güle güle harca. 12 1 Yanıtla
    Altaylı Türk : Fenerbahçelisin darısıda fb ye 1 1
  • Rock: Bu Gs yonetici tam salak. Riberyi bedavaya bayern munihe kaybetti. Şimdi de igor tudor ? Mahallenin muhtarlarimi yönetiyor bu gsyi ? 8 4 Yanıtla
  • Şampiyon Kartal: Ohhh ne güzel ne güzel ama para azmış milyon olsaymış 5 7 Yanıtla
    King: Zaten milyon 600000 euro 6 milyon aga 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement