İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

İstanbul Büyükşehir Belediyespor\'da Yeni Sezon Hazırlıkları

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdürüyor.

23.07.2012 20:13

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'in güçlü ekiplerden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon Beşiktaş'ı çalıştıran teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde yeni sezona Hollanda'nın Hunderlo kasabasında yaptığı kampla hazırlanıyor.

Kampı değerlendiren Teknik Direktör Carlos Carvalhal, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Carvalhal, "Çalışmalar iyi gidiyor. Oyuncularım verdiğim programlara titizlikle uyuyorlar. Bu arada hazırlık maçları yaptık. Şimdiye kadar yaptığımız çalışmaları daha iyi görebilmemiz için bu maçlarda çok önemliydi bizim için. Sonuçta gördük ki iyi bir yoldayız. Çok iyi şeyler yapıyoruz, bazı hatalar tabii ki var bunları da zaman içerisinde düzelteceğiz" dedi.

Savunma oyuncusu Ekrem Ekşioğlu, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek şöyle konuştu:

"Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Sonuçta bütün sezonun gidişatı bu kamplarda belli oluyor. Burada iyi çalıştığımız zaman bütün sezona yayılan bir enerjimiz oluyor. Burada her şey çok güzel, arkadaşlık ortamı da çok iyi. Hem hazırlık maçlarımızı oynuyoruz hem de yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Brezilyalı oyuncu Tom ise "Ligin ilk haftasına girebilmek için burada çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Hazırlık maçlarında eksiklerimizi görüyoruz. Çok şükür takımda ciddi bir sakatlık durumu yok. Ligin başlamasına çok zaman. Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 25 Temmuz Çarşamba günü Hollanda'nın güçlü ekiplerinden AZ-Alkmaar ile hazırlı maçı yapacak. - EİNDHOVEN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement