Fenerbahçeli Krasic: İstanbul'da Kalmak İstiyorum - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Krasic: İstanbul'da Kalmak İstiyorum

Fenerbahçeli Krasic: İstanbul\'da Kalmak İstiyorum

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosunda düşünmediği için 21 yaş altı takımına gönderdiği Sırp futbolcu Milos Krasic, yeni sezonda İstanbul'da kalmak istediğini söyledi.

04.06.2015 13:16  Güncelleme: 13:56

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosunda düşünmediği için 21 yaş altı takımına gönderdiği Sırp futbolcu Milos Krasic, Sırp medyasına yaptığı açıklamada, hakkında çıkan transfer haberlerini ve sarı-lacivertli takımdaki geleceğini değerlendirdi.

YÖNETİMLE MASAYA OTURACAK

Adı sıkça Partizan ile anılan Krasic, gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceğinin henüz netleşmediğini belirterek, teknik direktörün belli olmasıyla kulüp yönetimi ile masaya oturacaklarını kaydetti.

EN AĞRISIZ ÇÖZÜMÜ ARAYACAK

Krasic, kulüp yönetiminin ve yeni teknik direktörün gelecek sezon planlarında kendisini düşünmediği takdirde, iki taraf için de "en ağrısız" çözümü arayacaklarını ifade etti.

"İSTANBUL'DA KALMAK İSTİYORUM"

Geleceğinin ne şekilde yön alacağını görmek için biraz daha bekleyeceğini belirten Krasic, "Sırp takımları için oynamak benim için onur ancak İstanbul'da kalmak istiyorum. Bunun en iyi çözüm olduğunu düşünüyorum" dedi.

"TAKIMLARIN İLGİSİ HOŞUMA GİDİYOR"

Partizan'ın yanı sıra bir diğer Sırp temsilcisi Kızılyıldız'ın da transfer etmek istediği Krasic, iki büyük Sırp kulübünün ilgisinin hoşuna gittiğini kaydederek, "Onların ilgisi hala değerli olduğumu gösteriyor. Eğer mevcut takımımı değiştirecek olursam, iyi düşüneceğim" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Krasic: İstanbul'da Kalmak İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • DADAŞLAR TERÖR ESTİRDİ: İŞİD UZANTISI OLAN DADAŞLAR 1 KİŞİYE 150 KİŞİ GİDİP VURDU KENDİLERİNE DE MERT YİĞİT GİBİ LAKAPLAR TAKIYORLAR KAHROLSUN İŞİDADAŞ 0 3 Yanıtla
  • 3 YILDIZLI KUPASIZ EZİK FENEVBAHÇE: AZİZ YILDIRIM: Ben bu takım için 1 yıl yattım. Sen ne yaptın? KRASİÇ: Ben de 3 yıldır yatıyorum başkanım :) 3 0 Yanıtla
  • DADAŞLAR TERÖR ESTİRDİ: KAHROLSUN İŞİDADAŞ 1 2 Yanıtla
  • DADAŞLAR TERÖR ESTİRDİ: KAHROLSUN İŞİDADAŞ 0 2 Yanıtla
  • AHMEET: lan bi git artık 2 0 Yanıtla
  • volkanca: bende kalırım hem oynamıcam hem para alacam hem spor yapacam hem avrupanınen guzel sehırlerınden bırınde kalacam... 21 degıl 15 yas altı takımında bıle kalırım ben ne gıdecem ... azızı yıldırım kazıgı bıde utanmadan sımdı ben futbola karısmıyorum menejer karısıyor dıye utanmadan konusuyor adam asankı bugune kadar hıc karırsmamıs gıbı maf ettı fenerbahceyı 2 0 Yanıtla
  • ...: gel bizim evde kal ev işleri yap 0 1 Yanıtla

Advertisement