İsviçre - Kosta Rika (Canlı) - Son Dakika
Spor

İsviçre - Kosta Rika (Canlı)

İsviçre - Kosta Rika (Canlı)

2018 FIFA Dünya Kupası E Grubu maçında İsviçre ile Kosta Rika karşılaşıyor.

27.06.2018 21:10

E grubunda nefes kesen mücadele! E gurubunda son 16 turuna yükselecek iki takımı belirleyecek olan mücadeleler bu akşam oynanacak. Dünya Kupası E grubunda çıktığı iki maçta bir galibiyet bir beraberlik alan İsviçre puanı bulunmayan Kosta Rika ile karşı karşıya geliyor. Peki İsviçre Kosta Rika maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
İSVİÇRE - KOSTA RİKA

Stat: Nizhny Novgorod (Rusya)

Hakemler: Clement Turpin, Nicolas Danos, Cyril Gringore (Fransa)

İsviçre: Navas, Acosta, Gonzalez, Oviedo, Gamboa, Watson, Borges, Colindres, Ruiz, Guzman, Campbell

Teknik Direktör: Vladimir Petkovic

Kosta Rika: Sommer, Lichtsteiner, Schar, Akanji, Rodriguez, Behrami, Xhaka, Shaqiri, Dzemaili, Embolo, Gavranovic

Teknik Direktör: Oscar Ramirez

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR
Birer galibiyet
İki ekip bugüne kadar yalnızca 2 hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Oynanan 2 maçta İsviçre ile Kosta Rika 1'er galibiyet elde etti. İsviçre'nin 2 golüne, Kosta Rika 1 golle yanıt verdi.
İki maç da İsviçre'de
Rekabette her iki maç da İsviçre'de oynandı. İki ekip arasındaki ilk maç 2006 yılında Cenevre'de yapıldı. Ev sahibi takım o karşılaşmayı 2-0 galip  tamamladı. İsviçre ile Kosta Rika arasındaki son karşılaşma ise 1 Haziran 2010'da oynandı. Bu kez galip gelen taraf 1-0'lık sonuçla Kosta Rika oldu.
İsviçre 36. maçında
11. Dünya Kupası'nı yaşayan İsviçre ise şampiyonadaki 36. maçını oynayacak. Bugüne kadar 35 maça çıkan Avrupa temsilcisi bu karşılaşmalarda 12  galibiyet, 7 beraberlik ve 16 yenilgi yaşadı. 48 gol atan İsviçre kalesinde ise 61 gole engel olamadı.
Kosta Rika 18. maçında
Son 5 Dünya Kupası'nın 4'üne katılarak büyük bir başarı elde eden  Kosta Rika, şampiyonadaki 18. maçına İsviçre karşısında çıkacak. Kosta Rika geride kalan 17 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 8  yenilgi aldı. Bu maçlarda 17 gol atan Kosta Rika, kalesinde ise 26 gol gördü.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor İsviçre - Kosta Rika (Canlı) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement