Japonya-Yunanistan Karşı Karşıya Geliyor - Son Dakika
Spor

Japonya-Yunanistan Karşı Karşıya Geliyor

Japonya-Yunanistan Karşı Karşıya Geliyor

Dünya Kupası C Grubu ikinci maçında ilk maçlarında sahadan yenilgiyle ayrılan Japonya ve Yunanistan karşı karşıya geliyor.

19.06.2014 04:39  Güncelleme: 08:01

Dünya Kupası heyecanı tüm hızıyla devam ederken, C Grubu'nda ilk maçlarında puan alamayan iki takım karşı karşıya geliyor.

Japonya

Keisuke Honda, Shinji Kagawa ve Yuto Nagatomo gibi Avrupa'da top koşturan yıldız isimlere sahip olan Asya temsilcisi ilk maçında Fildişi karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamayınca mücadeleden 1-0'lık yenilgiyle ayrılmıştı. Drogbalı Fildişi Sahili'ne karşı ilk maçı kaybetse de ipleri hala elinde bulunduran ve oynayacağı iki maçı kazanması halinde adını bir üst tura yazdıracak olan Japonya'nın Yunanistan karşısındaki olası puan kaybı harakiri anlamı taşıyabilir.

Yunanistan

Otto Rehagel'le yaşadığı Avrupa şampiyonluğunun ardından büyük turnuvalarda kayda değer bir başarı elde edemeyen Yunanistan, 2010'da Güney Afrika'da yapılan Dünya Kupası'nda Arjantin, Güney Kore ve Nijerya ile birlikte B Grubu'nda yer almış ve grubu üçüncü sırada tamamlayarak erken veda etmişti. Kadrosunda Theofanis Gekas ve Alexandros Tziolis gibi ülkemizde top koşturan iki ismi de bulunduran komşu, Kolombiya karşısında aldığı farklı yenilginin yaralarını Japonya karşısında sarmak istiyor.

Muhtemel 11'ler;

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Japonya-Yunanistan Karşı Karşıya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement