Jose Mourinho Açıkladı! Nuri Şahin... - Son Dakika
Spor

Jose Mourinho Açıkladı! Nuri Şahin...

Jose Mourinho Açıkladı! Nuri Şahin...

İspanya La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen Real Madrid bu hafta Santiago Bernabeu'da saat 13.00'te Osasuna ile karşı karşıya gelecek.

05.11.2011 16:35

İspanya La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen Real Madrid bu hafta Santiago Bernabeu'da saat 13: 00'te Osasuna ile karşı karşıya gelecek. Kritik maçtan önce açıklamalarda bulunan Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, sakatlık sürecini atlatan Nuri Şahin'in maç kadrosunda yer alacağını belirtti.

Nuri Şahin'in Osasuna karşısında oynamaya hazır olduğunu belirten Mourinho, basın mensuplarından gelen Nuri Şahin sorularına, "Nuri sakatlık sürecini atlattı ve şu anda oynayabilecek durumda. Kendisine Osasuna karşısında maç kadrosuna yer vereceğim. O da tıpkı Alonso gibi Real Madrid'in vazgeçilmez isimlerinden birisi olabilir" şeklinde bir ifade kullanarak Nuri Şahin'e ne kadar güvendiğini bir kez daha dile getirdi.

Osasuna maçının öğlen saat 12: 00'de oynanmasının kendileri için dezavantaj olmadığını belirten Mourinho, "Tabii ki akşam maç yapmayı sabaha göre tercih ederim. Sabah uyanmak, kahvaltı etmek ya da maça hazırlanmak pek elverişli olmuyor ancak biz takım olarak bunları düşünmememiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Ricardo Carvalho'nun sakatlığından dolayı stoperde bir süredir Sergio Ramos'u kullanmak zorunda kalan Portekizli teknik adam, Raul Albiol'un iyileştiğini ve Alvaro Arbelo'nun sağ bekteki performansından ise memnun olduğunu belirtti.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Jose Mourinho Açıkladı! Nuri Şahin... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement