Jose Mourinho, ısrarla Fenerbahçe'nin yıldızı Vedat Muriqi'yi istiyor - Son Dakika
Spor

Jose Mourinho, ısrarla Fenerbahçe'nin yıldızı Vedat Muriqi'yi istiyor

Fenerbahçe'nin Kosovalı gölcüsü Vedat Muriqi'yi transfer etmek isteyen Tottenham'ın Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun yönetime rapor verdiği belirtildi. Kosovalı golcü için Ocak'ta teklif yapılması planlanıyor.

19.12.2019 21:20  Güncelleme: 21:29

İngiliz basını, Harry Kane'nin yanına fizik gücü üstün bir golcü daha almayı planlayan Tottenham'ın Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, Vedat Muriqi'nin transferinde ısrarcı olduğunu öne sürdü.

OCAK'TA TEKLİF YAPILMASI PLANLANIYOR

Haberde, Mou'nun Vedat'ın transferi için yönetime rapor verdiği de belirtildi. Uzun süredir İngiliz kulüplerinin takibinde olduğu bilinen Kosovalı golcü için Ocak'ta teklif yapılması da planlanıyor.

Llorente'nin yazın Napoli'ye gitmesinden sonra Tottenham'ın bir golcü sıkıntısı yaşadığı ve bunu Vedat'la telafi etmek istediği de belirtiliyor.

ADA'DA BİR ÇOK TAKIMIN RADARINA GİRDİ

25 yaşındaki golcü Fenerbahçe formasıyla bu sezon 15 karşılaşmada 10 gol atarak dikkatleri çekti. Vedat özellikle Kosova Milli Takımı'yla İngiltere'ye attığı gollerin ardından Ada'da bir çok takımın radarına girmişti.

Jose Mourinho, ısrarla Fenerbahçe'nin yıldızı Vedat Muriqi'yi istiyor

EN AZ 90 MİLYON EURO

Öte yandan Gürcan Bilgiç, A Spor'da katıldığı programda Fenerbahçe'nin Vedat Muriqi'in satışından en az 90 milyon euro beklediğini söyledi.

Jose Mourinho, ısrarla Fenerbahçe\'nin yıldızı Vedat Muriqi\'yi istiyor

Son Dakika Spor Jose Mourinho, ısrarla Fenerbahçe'nin yıldızı Vedat Muriqi'yi istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Murix: Ben bi fenerbahceli olarak 90 milyon nedir olm 25 versinler yeter allah bereket versun derim... 7 1 Yanıtla
  • ....: 3,5 milyon euroya al, 6 ay sonra 90 milyon euroya sat. Yok canım yemezler. 7 0 Yanıtla
    123: YERLER YERLER HER ZAMAN YEDİLER 0 2 neo: sen malsın anlamazsın :9 2 0
  • King1907: Israrları 30milyona euroya geri çevirmeyiz 3 1 Yanıtla
  • KANATSIZ KUŞLAR: Çok ısrar ediyorsun ama Jose.Verdim gitti. 1 2 Yanıtla
  • TATANGA54 : 90 milyon euro mu lan bukadar da uçulmazki sanki Messi yada Ronaldo yu transfer ediyorlar tamam adam biraz kötünün iyisi ama bukadar da değil yani size varya 15.20 milyon euro versinler birde yanında bonus olarak bir futbolcu daha verirsiniz boş kolpa yapmayın 2 1 Yanıtla
  • kanarya: vedat ı satmak isteyenler sizler asla fenerli deilsiniz!!!bu klüp artık şampiyonluğa aç basarıya aç..tamam para da lazım ama başarı herseyin üsütündedir.bunun için de bu adam bize lazım..almak isterlerse çok ciddi asttronomik rakamlar dışında satılmamalı 2 1 Yanıtla
  • Serdar: Hah hah. 20 tane boş kale kaçıran adama he. 1 0 Yanıtla
  • Fenerbahceliyim ama sallamayin be arkadas: Sallamayin bu kadar be arkadas tamam adam turkiye liginde is yapiyor olabilir.Avrupa baska bir olay oyuncularin cogu tank gibi ozellikle cogunun defanslari o defanslari yarip gol atmak kolay mi 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement