Juventus'un Brezilyalı Futbolcusu Douglas Costa, Rakibine Tükürdü - Son Dakika
Spor

Juventus'un Brezilyalı Futbolcusu Douglas Costa, Rakibine Tükürdü

Sassuolo maçının son dakikalarında rakip futbolcu Di Francesco'ya tüküren ve VAR tekrarının ardından kırmızı kart gören Juventus'un yıldızı Douglas Costa'nın en az 3 maç ceza alması bekleniyor.

16.09.2018 20:41

Serie A'da Juventus, Saassuolo'yu 2-1 yenerken maçın son dakikalarına Douglas Costa'nın hareketleri damga vurdu.

Karşılaşmanın 90+2. dakikasında Sassuolo futbolcusu Di Francesco'ya önce dirsek atan, ardından tüküren Douglas Costa, VAR uyarısı ile kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

CEZASI 5 MAÇA KADAR ÇIKABİLİR

Douglas Costa'nın rakibe tükürdüğü için en az 3 maç ceza alması bekleniyor. Ancak attığı dirsek nedeniyle cezanın 5 maça kadar çıkabileceği belirtiliyor.

ALLEGRI: TÜKÜRÜK KABUL EDİLEMEZ

Juventus teknik direktörü Max Allegri, maçın ardından yaptığı açıklamada "Belki kendisine faul yapıldı ama onun davranışı yanlıştı. Douglas Costa'nın tükürüğü kabul edilebilir bir şey değil. Douglas çok iyi bir çocuk ve bunu o da biliyor. Çok maç kaçırabilir ve bundan o da memnun değildir." diye konuştu.

Juventus\'un Brezilyalı Futbolcusu Douglas Costa, Rakibine Tükürdü

Son Dakika Spor Juventus'un Brezilyalı Futbolcusu Douglas Costa, Rakibine Tükürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ali: bunu beyaz olan futbolcu yapsa ırkçılık yapmaktan 1 yıl ceza yerdi 6 0 Yanıtla
  • 32: Bu futbolcumu şimdi. Pis herif. 3 0 Yanıtla
  • Sayın cumhur başkanım : Ben 3,dönemdir cebimde son kalan 20 tl yi yol parası oy vermek için gitdim ve maddi durumum ise ucu ucuna herşeye zam bu dönem af çıkcak diye sayın bahçeliye oyumu verdim cumhur başkanı gene size oy verdim ama benim kardeşim gey tarafından tacize ugradı ve mahkeme aktif gay tıravesti yaptı ve kardeşim elini sürmedi 18,yıl ceza aldı ve nitelikli cinselsaldırı diye benim anam babam her gece uyuyamıyor ama adelet bumu sayın bahçeli alaetdin çakıcıyı ziyatet ediyor raporlar sahte deniliyor biz hem size hem bahçeliye oy verdik ben dogru bulmuyorum ve herşey çok pahalı ama haberlerde hep amarika haberi hayat çok zor oldu her şeye 10050 zam yapıldı benim alcagım 100 tl zam hangisine yetsin suriyeliler geldi ev kiralarıda uçdu gitdi 2 0 Yanıtla
  • pslik: çirkef adam 1 0 Yanıtla
  • Yüksel: Benim anlamadığım bahçeli niye kriminal olan çakıcıyı savunur..... 0 0 Yanıtla
  • 606060: bu bişeymi emre belözoğlu her maç önüne gelene ana avrat gidiyor. tükürmek masum kalır emrenin yanında 0 0 Yanıtla

Advertisement