Kadir Topbaş'dan Olimpiyat Şampiyonuna Daire - Son Dakika
Spor

Kadir Topbaş'dan Olimpiyat Şampiyonuna Daire

Kadir Topbaş\'dan Olimpiyat Şampiyonuna Daire

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Londra Olimpiyatları'ndan altın madalya kazanan Servet Tazegül'e daire hediye etti.

14.08.2012 14:46

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Londra Olimpiyatları'ndan altın madalya kazanan Servet Tazegül'e daire hediye etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Milli Tekvandocu Servet Tazegül ve Bahri Tanrıkulu'nu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Sarayı'nda kabul etti. Kabul töreninin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 4 bin 800 civarındaki lisanslı sporcu olduğunu belirterek, "Bizim futbol takımımıza belediyeden bir kaynak aktarılmıyor. Bahis ve reklamlardan gelen kaynak ile çalışıyor. 4 bin 800 civarındaki lisanslı sporcumuzu alanlarında başarılı kılmak için çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

50 gün önce annesini kaybeden Servet Tazegül'e başsağlığı dileyen Başkan Topbaş, "Servet'in altın madalya ile aramıza katılması bize gurur verdi. Başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu arada kendisine başsağlığı diliyorum. 50 gün önce annesin kaybetmiş ve bundan dolayı da ben altın madalya alacağım iddiasını da koymuştu. Bu azminden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bahri Tanrıkulu ise sol elindeki kırığa rağmen 4 maçta oynadı. Kendisine şifa diliyorum. Başarılı bir sporcumuz. Kırık elle mücadele vermesi başka bir güzellik. Ona da teşekkür ediyorum" dedi. şeklinde konuştu.

SERVET: "HEDEFİM YİNE ŞAMPİYONLUK"

Şampiyon olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayan Servet Tazegül, "Başkan Topbaş ve kulüp başkanının olimpiyatlar boyunca kendilerinin yalnız bırakmadılar. Ülkemize, kulubümüze daha çok madalya kazandıracağıma inanıyorum. Daha yaşım çok genç. 2016'da hedefim yine şampiyon olmak" diye kaydetti.

Sol elindeki kırığa rağmen 4 maçta oynayan Bahri Tanrıkulu ise "Bu olimpiyatlarda çok çalıştım çok emek verdim. Kariyerimin önemli bir maçıydı. Çünkü sporu zirvede bırakmak istiyordum. Bir günün içinde 4 maç yaptım. Madalya olmamasına rağmen desteklerini eksik etmediler. Madalyası olmayan sporcuyu çok göz önüne çıkarmazlar benim oradaki mücadelemi görmüşler ve buda beni çok gururlandırdı" dedi.

Konuşmaların ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Londra Olimpiyatları'na katılarak başarılı

performans gösteren Milli tekvandocu Bahri Tanrıkulu ve Londra Olimpiyatları'ndan altın madalya kazanan Servet Tazegül'e hediyelerini taktim etti. Ayrıca Başkan Topbaş, Servet Tazegül'e hediye ettiği dairenin anahtarını ve tabusunu verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadir Topbaş'dan Olimpiyat Şampiyonuna Daire - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement