Karabükspor'da Çifte İdman - Son Dakika
Spor

Karabükspor'da Çifte İdman

Karabükspor\'da Çifte İdman

Yeni sezona Bolu Gerede'de hazırlanan Kardemir D.Ç Karabükspor, teknik direktör Michael Skibbe gözetiminde günde çift idman ile çalışmalarına devam ediyor.

16.07.2012 11:17

Yeni sezona Bolu Gerede'de hazırlanan Kardemir D.Ç Karabükspor, teknik direktör Michael Skibbe gözetiminde günde çift idman ile çalışmalarına devam ediyor.

Sabah antrenmanında kondisyon ağırlıklı çalışma yapan kırmızı-mavili ekip daha sonra yarım sahada çift kale maç ile gruplar halinde koşu, orta ve şut çalışması gerçekleştirdi. Futbolcuların hırslı ve neşeli görüntüleri dikkat çekti.

Takımın genç ve yeni transferlerinden Bertul Kocabaş, Gerede kampının çok yoğun geçtiğini ve bununda normal olduğunu söyledi. Almanya'da da ayı sistemle kamp yaptıklarını ve burada bu yönden zorluk çekmediğini belirterten Kocabaş, "Kamp çok yoğun geçiyor ama normal. Almanya'da da kamplarımız böyle geçiyordu o yüzden de alışığım. İnşallah takımımızı istediğimiz yere getiririz. Bunda da katkımız olması için elimizden geleni yapmayı düşünüyoruz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Önümüzdeki sezonda iyi bir performans gösterip Karabükspor'umuzu üst seviyelere taşımak istiyoruz" dedi.

Almanya'da top oynayan bir Karabüklü olarak, kendi memleketinin takıma gelmesinin de kendisi için ayrı bir duygu olduğunu anlatan Bertul Kocabaş, "Almanya'da futbol oynuyordum. Karabüklü olduğum için Karabükspor bir göz fazla bana baktı. Maçlarımı izlemişler ve menajerimle iletişime geçmişler. Böylelikle bağlantıyı Karabükspor ile kurduk" ifadesinde bulundu.

Öte yandan kırmızı mavili takım Gerede kampının üçüncü hazırlık maçını ise bugün saat 17.30'da Boluspor ile yapacak. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karabükspor'da Çifte İdman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement