Kardemir Karabükspor'un Golcüleri Suskun - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor'un Golcüleri Suskun

Kardemir Karabükspor\'un Golcüleri Suskun

Ligde oynan 11 maçta 9 gol bulan kırmızı mavili takımın en golcü isimleri ikişer golle Lua Lua, Parlak ve Ünal oldu

16.11.2013 11:53

AHMET ÖZLER -  Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı kötü sonuçlarla 13. sırada bulunan Kardemir Karabükspor'un golcü isimleri, beklenilen performansı gösteremiyor.

Lige Kasımpaşa'yı 2-0 yenerek başlayan Karabük ekibi, oynadığı 11 maçta toplam 9 gol atarken kalesinde 11 gol gördü.

Geçen sezon takım arkadaşı Lomana Tresor Lua Lua ile 11 gol kaydeden takımın golcüsü İlhan Parlak, bu sezon 11 maçta sadece 2 gol atabildi.

Kariyeri boyunca İngiltere, Yunanistan ve Katar liglerinde forma giyen ve geçen sezon Kardemir Karabükspor'a transfer olan Lua Lua da takım arkadaşı İlhan Parlak gibi bu sezon oynadığı 11 maçta 2 gol attı.

Geçen sezon Fenerbahçe'den Kardemir Karabükspor'a transfer olan ve bu sezonun 10. haftasında takımla yollarını ayıran eski gol kralı Gökhan Ünal da oynadığı 7 maçta, rakip fileleri  2 defa havalandırdı.

Bu 3 golcü futbolcunun yanında Werder Bremen'den bu sezon transfer edilen Joseph Eneojo Akpala ile defans oyuncuları Larrys Destin Mabiala ve Erdem Özgenç ise oynadıkları maçlarda birer gol atma başarısı gösterdi.

Geçen sezon 6 gole imza atan Ahmet İlhan Özek ise bu sezon henüz gol atamadı.

Ligin en az gol atan 3 takımdan biri

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon oynanan 11 karşılaşmada 9 gol atan kırmızı-mavililer, ligin en az gol atan 3 takımdan birisi oldu.

Ligin 15. sırasında bulunan ve 11 maçta sadece 7 gol atarak ligin en az gol atan takımı unvanına sahip Kayseri Erciyesspor'u takip eden Kardemir Karabükspor, 9 golle Kayserispor ile birlikte en az gol atan takımlar arasında 2. sırayı paylaşıyor.

Bu sezon oynadığı 11 maçta 3 galibiyet, 4 yenilgi ve 4 beraberlik alan Karabük ekibi, attığı 9 gole karşılık kalesinde 11 gol gördü. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor'un Golcüleri Suskun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement